Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje třída :-(

Od: hetty* odpovědí: 2 změna:

Moje otázka se týká mojí no.. trošku víc trhlé třídy... Už od 1. třídy jsme nejhorší třída na škole . Určitě si říkáte že to učitelé říkají všem ale u nás je to opravdu pravda. Bylo to tak hlavně kvůli 1 klukovi který např podpálil nějakou garáž... letos vlezl potají do školy a ukradl tam hasící přístroj ... taky kouří ... no prostě víte to je ten typ co se asi nikdy moc nepolepší... Do 6. třídy jsme byli sice nejhorší na škole ale na začátku 6. třídy jsme se spojily s béčkem ... a pro učitele se stalo peklo nás učit . Ze začátku to byla celkem legrace i teť v 7. třídě někdy je ale soustu věcí narozdíl od ostatních tříd nemůžeme. Třeba 2 denní výlet - třídní řekla žeb by se s náma neodvážila na něj jet že se bojí že by 10 holek otěhotnělo.. už mě to v té třídě nebaví .. máme tam asi 6 těch problémových kluků ale ten nejhorší konečně odchází sice ne úplně jen od začátku ledna do konce února. Nejradči bych z té školy odešla ale neudělám to kvůli kamarádkám ... Jedna učitelka ( nebo možnáí jich bylo víc ) kvůli nám i brečela ... Nechci toho už psát víc ale věřte mi je toho hodně . Co mám dělat aby se naše třída zlepšila .. vím že už jen kvůli tomu že jsem holka s tím moc nenadělám... budu vděčná za všechny rady předem díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto by měl řešit třídní učitel, případně ředitel. Žáci s tím moc neudělají...

Já mám syna, který je "v nejhorší třídě ve škole" - protože mají 2 nezvladatelné kluky ve třídě. Nedá se pořádně mluvit s jejich rodiči (jsou také trochu nezvladatelní). Do zvláštní školy je dát nemůžou, tito kluci likvidují morálku třídy a byť jsou sami proti celé třídě, nechtějí se změnit (4tá třída).

Jako spolužáci se můžete domluvit a na jejich výkřiky či průšvihy vůbec nereagovat. Totálně je ignorovat. Buď se zhorší a půjdou do ústavu nebo jim dojde, že takovéto rušení a upozorňování na sebe je zbytečné...

hodnocení

0x

Vašich učitelek je mi líto. Ale Ty sama nic neovlivníš. I když se Ti chování a pověst třídy nelíbí a spojila by ses s dalšími dobrými žáky, stejně to nepředěláte a ti raraši si povedou svou a budou vám dál kazit pověst.

Ona ta rákoska ve školách nebyla špatná věc. Ještě můj manžel dostával do hlavy houslovým smyčcem.

A učitel byl autorita. Co řekl, to platilo a tak to bylo. Dneska si z učitelů každý dělá srandu, když si na ně žák doma postěžuje, rodiče letí do školy učiteli vynadat. Kdybych si já v dětství postěžovala na učitele, dostala bych od rodičů ještě přidáno. Za to, že jsem neposlechla učitele a za to, že ještě žaluju.

Prostě, žáci jsou dneska chráněni a učitel nemá v ruce nic, čím by je umravnil. A rodiče se jich ještě zastávají.

Jediná rada, i když to vlastně rada není: vydržet ještě ty 2,5 roku a pak na střední škole jistě budeš mít štěstí na lepší kolektiv. Záklaďáci se prosijí, ti průšviháři skončí někde v učení, nebo třeba ani to ne a Ty se budeš moci konečně těšit z dobrého kolektivu. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]