Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte dobré/špatné zkušenosti s prací ve stylu společnice.Hledám marně různé brigády,jsem studentka, mám zkušenosti jako hosteska.Např.na hyperinzerci nabízí přivýdělek jako společnice na 10 dní do zahraničí za několik tisíc euro.Nevíte jestli je to bezpečné a čeho se vlastně taková práce týká? Děkuji všem za odpovědi!
Bohužel, názvy "hosteska" nebo "společnice" jsou jenom takovou zástěrkou pro ... no pro nejstarší řemeslo na světě. Jestli nechcete být bohatší o nepříjemné zkušenosti, jděte od toho pryč. Tudy cesta nevede. Jaga.
Je jasné, že nikdo do inzerátu nenapíše, že hledá prachobyčejnou K...U. Na podobné nabídky buďte hodně obezřetná. Často jsou pak ve hře i drogy a odebrání průkazů totožnosti, aby dívka nemohla utéci. Proto POZOR!
"Práce" za pár dnů za několik tisíc Euro. Fakt je o tom potřeba psát něco dalšího?
Ale nečekej že tomu bude odpovídat realita, po tom co si to "v leže odpracuješ" budeš muset "zprostředkovateli" nejspíš zaplatit provizi za to že ti sehnal kšeft, zaplatit mu za nájem a za jídlo... no a nakonec se třeba dozvíš že za to všechno mu ještě pár tisíc Euro dlužíš a že si to teda u něj hezky odpracuješ...
Moje rada - radši běž do nějakého supermarketu prodávat na pokladně za minimální plat než tohle.
Zjišťujte nejdříve hodně podrobné informace o tom, kdo tu práci nabízí. Najde se třeba i chat o ní.
Jinak bych byla velmi velký skeptik k inzerátu. Obchod s lidmi bují, Česko to má nepořádně ošetřené, takže to jde hodně tudy...
O co tak asi jde, když se ztratí a pak pomocí médií hledá blonďatý chlapec?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.