Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění členů z rodokmenu

Od: fanca* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,nevím jak na odstranit členy v rokmenu na Web-MyHeritage.. Poradíte mi?

Děkuji

Fanča

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alileta*
hodnocení

0x

Hmm, nějaký čas jsem na svém rodokmenu nebyla a koukám, že se tam objevila hláška "Vítejte na našich nových rodinných stránkách! Jsme rádi, že Vám můžeme představit nový vylepšený rodokmen, který Vám poskytne vše, na co jste zvyklí, ale je úhlednější, rychlejší a jednodušší pro použití."

Tak jestli se My Heritage inspiroval od Seznamu a posledních změn, např. na Lide.cz, Spoluzaci.cz a pod., tak to se máme na co těšit. Zatím jsem taky nepřišla na to, jak odstranit osobu z rodokmenu. Budu to zkoušet. Pokud něco zjistíte, nechte tu, prosím vzkaz.

doplněno 21.11.14 14:49:

Už to mám:

Rozkliknete si osobu v rodokmenu, vlevo nahoře je taková nenápadná ikonka človíčka s šipkou, tak na ni kliknete a objeví se detail té osoby. Pod fotografií je řada dalších ikonek. Kliknete na "další" a tam už najdete možnost "odstranit tuto osobu". *ua*

fanca*
hodnocení

Děkoji moc, vy jste úžasná, já na tom sedím asi 3 dny a nemohla jsem na to přijít. Ještě mám jednu prosbu. Nevíte proč se mi zobrazuje v "členové stránek pouze 31 členů, když v rodokmenu mám zavedeno 198 lidí?

fanca

alileta*

Členem stránek se může stát kdokoli, komu dáte do rodokmenu přístup. Dokonce to ani nemusí být člověk z vašeho rodokmenu. A například zemřelí předkové se členy rodokmenu asi nestanou.

Pokud máte tolik členů stránek, doporučuji omezit jim možnost editovat. Aspoň já jsem s tím udělala špatnou zkušenost, když mi vzdálený příbuzný bez mého vědomí a souhlasu dělal různé změny v rodokmenu.

doplněno 22.11.14 08:44:

Pardon, omlouvám se,ta třetí věta měla samozřejmě znít takto: A například zemřelí předkové se členy stránek asi nestanou.

fanca*
hodnocení

Děkuji za radu, vyzkouším, pokud to mám blbě zadaný, opravím. fanca

fj
hodnocení

0x

Zkusím to napsat podle mého postupu, ten předchozí jsem zkoušel, ale nešlo to, protože prostředí se v MyHeritage asi trochu změnilo od té doby, kdy jsem to zkoušel naposled. Řešení jsem hledal týden a konečně našel:

- v otevřeném rodokmenu klikněte na ikonku "Zobrazení v seznamu"

- najděte osobu a klikněte na ní na levé straně tak, aby se vlevo objevilo okno, kde je vpravo nahoře "Další"

- zvolte "odpojit od osoby blízké" a bedlivě vyplňte kolečka v oknech, která se objeví

- pak úplně dole v tom "Další" máte "Odstranit osobu"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]