Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr vhodného tarifu mob. operátora pro EZS

Od: arkjnu odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

neorientuji se v nabídce mobilních operátorů a chtěl bych Vás poprosit o doporučení vhodného tarifu pro moji potřebu. Ve firmě máme nainstalován elektronický zabezpečovací systém a potřebujeme do něj SIM kartu. Z důvodu spolehlivosti bychom byli pro paušál. Systém by fungoval asi tak, že by každý den poslal SMS večer, že je objekt zastřežen, tj. 30 SMS měsíčně + v případě poplachu by volal a muselo by se počítat s tím, že to někdo zvedne.

Takže krátce řečeno potřeboval bych tarif s minimálním měsíčním plněním (ideálně 0Kč) a tím, že lze předpokládat odeslání 30 SMS měsíčně + 5 min hovoru.

Předem děkuji za info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nahodnykolemjdouci*
hodnocení

0x

Dobrý den, za 0 nevím ale zkuste kouknout na t-mobile.cz/... připadně zda někdo nemá starý tarif Odepiš od Oskara (Vodafone)

nahodnykolemjdouci*

tak kecám je i za 0 o2.cz/...

cima
hodnocení

0x
Ahoj, právě jsem se dal do psaní seminárky o spokojenosti s mobilními operátory v Čr a chtěl bych Vás tady všechny požádat jestli byste mi nevyplnili jednoduchej a krátkej dotazník.Zde je odkaz: goo.gl/ub4gGNezabere Vám to ani 5 min, prosím zkuste to. ;) A nezapomňte to vyplnění sdílet s dalšími lidmi.díky všem co se zapojí!CiMa

hop®
hodnocení

0x

Též bych se přikláněl k tarifu Zero od O2, mám tuto SIMku v dálkovém spínači na chalupě, při frekvenci cca 5 SMS měsíčně je to ideální...

lui*
hodnocení

0x

Vodafone má speciální tarif do zabezpečovacích(tzv.mlčících) systémů. Neplatí se nic, jen to, co to provolá, proSMSkuje. Nemají ho zrovna snadno k nalezeni na stránkách, ale při rozhovoru s operátorem na něm trvejte, on si určitě vzpomene. Hi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]