Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potřeboval bych poradit s takovým problémem. Když jdeme s klukama na pivko, tak mám již po dvou pivech buď jen jedno oko červené nebo někdy i oboje. Problem je v tom, že asi vypadám opile, ale já jsem v pohodě. Někdy se mi třeba stane, že třeba po jedné štamprli slivovice úplně zrudnu, ale já se opět cítím v pohodě. Je mi asi jasné, že mám nějakou alergii na alkohol, ale šlo by to nějak nebo něčím pozdržet. Nevím, jestli pomohou na oči nějaké kapky , ale požádal bych nejprve o radu, jestli s tím má někdo nějaké stejné zkušenosti. Je mi jasné, že když nebudu pít, tak žádné problémy nemám. Ale když teď je plesová sezona a alkohol k tomu tak nějak patří a já se nechci mezi ostatními cítit "blbě". Děkuji za nějaké tipy.
Oci souvisi s jatry,je to jejich ukazatel,takze zrejme vznikne pretizeni,kdyz si date alkohol,byt je n trochu,proste vas organismus na to neni metabolicky stavenej.radeji se na to vykaslete,muzete se vymluvit,ze berete stale leky,na ktere se rozhodne pit nesmi.alergie take samozrejme souvisi s jatry.
doplněno 31.01.12 22:29:Jeste me napada,nemate kolisavy,ci vyssi tlak,ztake by to mohlo byt vysvetleni.
Děkuji za odpovědi. Jen dodám, že po větší únavě je mívám občas také červené. Jinak játra si myslím, že mám v poho. Teď je mi 35, ale problémy s oči mám již snad od 20 let, a to jsem alkohol znal jen z vyprávění. Někdy si pokusím kapnou "VISINE PROTI ČERVENÝM OČíM" před akcí a uvidíme co to se mnou udělá.
No já nevím,ale alkohol zvyšuje kravní tlak.A to je i vidět na očích.Mám to též a neřeším či vypadám blbě.Zašel jsem k lékaři a papkám léky na tlak již 3 roky.Tlak je nižší ale oči stále rudnou.Nejen po chlastu.Zkuste i vyšetření očního pozadí.Únava,ospalost,namáhání očí atd.
doplněno 01.02.12 08:44:Jejda dvakrát začínat "no já nevím" to se mi povedlo tedy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.