Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá díra

Od: noaco odpovědí: 9 změna:

Co by se stalo kdyby černou díru pohltila druhá černá díra ( jedna z nich by byla 11x větší jak naše sluneční soustava a ta druhá 6x)...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych řekl, že bude jen jedna černá díra. A nebude 17x větší, ale hmotnější. +- nějaký to kilo *smich**smich**smich*

noaco
hodnocení

myslel sem větší... podle mě by to mělo takovou hmotnost že by to vytvořilo jakýsi tunel na cestování zoom.iprima.cz/...

2kedar*

To jsou (zatím) pouze fyzikální teorie.

Dokážete si představit cestu tunelem, kde by jste měl mít u nohou +100G a u hlavy -100G.?

Byla by z Vás špageta dlouhá asi tak 1000Km.

Těžko říct, jestli by to někdo přežil.

2kedar*

Asi tak... *palec* *smich*

noaco
hodnocení

ale mě nejde o to co by se stalo kyž by tam někdo vešel , ale co by se stalo kdyby se tak masivní díry srazily

erasser*
hodnocení

0x

Mohlo by k tomu vůbec dojít? Hvězdy se taky nesrážej, ne? :)

vklus
hodnocení

0x

Jsou tři varianty jak zjistit co by se stalo.

1. zeptat se Stephen Hawking

2. zeptat se Sheldona Coopera

3. Počkat si až se to stane a pak se vrátit časem a prostorem a říct to svému mladšímu já.

fiser22*
hodnocení

0x

Nestalo by se vůbec nic pouze by se spojily do jedné... žádný velký třesk se nekoná .)

hodnocení

0x

Prostě by vznikla jedna masivní černá (super)díra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]