Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak koupit erekční kroužek?

Od: petrq odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, přijde mi to hrozně trapné a ponižující, ale nevím kde se obrátit. Tak to zkouším aspoň tady. Chtěl bych si koupit vibrační kroužek v drogerii, vím že ho tam mají, ale přijde mi hrozně divné to dát do košíku a jít s tím k pokladně. Je mi 17 roků a vím že prodavačky si mě budou ohlížet jak nějakého vola. Chci ho, ale nevím co mám dělat. Mám to překousnout a už nikdy do té drogerie nejít? ach jo:/ no a nechci se stím nikomu z mých blízkých svěřovat, takže po nikom nechci, aby mi to kupoval. Děkuju

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

darkradar*
hodnocení

0x

maj ho i v bille tam bych to klidně překousnul u těch pokladen jim tam proujde mraky lidí a kupujou tam různý věci tak co

martinaa*
hodnocení

0x

Zajdi si do jakéhokoli sexshopu. Má zatemněná okna, takže tě uvnitř nikdo neuvidí, a personál tam je proto, aby ti pomohl právě s výběrem erotických pomůcek:) Je školený, ví daleko více - a má i větší výběr:)

Sorry Martino, ale tohle je úplně špatně. Poslední co kluk v takové situaci potřebuje je řešit a vybírat něco s prodavačkou. A je úplně jedno, že jí to přijde úplně normální, že je to její zaměstnání.

Někteří v jeho věku mají problém koupit kondom, ne tak něco víc.

martinaa*

Nemyslím si:) Paní na něj coby profesionál rozhodně nebude koukat jako na vola, a k tomu tam vícekrát jít nemusí, takže nemusí mít obavy, že by pak nemohl navštívit nějakou drogerii.

Není nutné si od paní nechat radit, může popadnout první vybranou věc a hajdy domů. Jelikož je v sexshopu většinou jen jedna prodavačka a minimum lidí, nehrozí žádné trapné pohledy apod.

1jara*
hodnocení

0x

Ahoj, nestyď se a neřeš co si myslí prodavačka, hezky se na ni usměj a uvidíš jak zčervená. *smich*

hodnocení

0x

Ahoj objednej si to v e - schopu nikdo se tě na nic neptá jenom ti to přijde ve zcela normální obálce poštou domů:-P

martinaa*

Jen aby to nebylo jak v tom příběhu, už ani nevím, kde jsem to četla (znáte to:D). Stalo se to jakési slečně.

Objednala si z e-shopu vibrátor, který měl být doručen v obyčejném autě tak nějak inkognito. Přijela velká červená dodávka s obrovským plastovým dildem na střeše a nápisem Sexshop ze všech stran, vyskočil mladík a podával jí tašku s velkým logem. Taška byla průsvitná a byl velmi dobře vidět obrázek na krabici od vibrátoru. :D Jelikož byla slečna z vesnice, o podvižení a báby v oknech nebyla nouze a aspoň bylo o čem dva týdny mluvit:D

ahasver4*
hodnocení

0x

Je to zboží jako každé jiné?Je.Zaplatíte ho?Zaplatíte,Tak jaký stres?Žádný...*ua*

hodnocení

0x

Napadlo mě pár možnosti. Prodává se to i s kondomama (Pepino), takže co, kupuješ kondomy, ne? :) A další, zkus supermarket, mívají to před pokladnama. Prodavačky vůbec neřeší, co jim jede pod rukama. Nebo si vyber prodavače. Tomu to bude putna. A když k tomu přidáš i pár dalších věcí (Colu, čokoládu, křupky, baterky, šišku salámu *smich* ... ), tak si ani nikdo nevšimne, že mezi tím leží vibr. kroužek, ať už s kondomem nebo bez.

dzordz*

A co lidi ve frontě? Všichni se nudí, čekají, okounějí, a najednou.. vibrační kroužek na pase! *smich*

Tak možná přecejen radši do tý drogerky nebo samoobslužnýho sexshopu.

Šikovně přikrýt pytlíkem bramburků a pak rychle šup do tašky ;)

A když tam půjde večer, tak po deváté, to už je spousta marketů poloprázdných. Ta drogérka je přece jenom o dost osobnější.

aaaaaa*
hodnocení

0x

v 17? To spíš potřebuješ znecitlivějící mast, kroužek si nech až se Ti prohodí věk - 71

:D

Tak to je moc...

hodnocení

0x

Teda já čumím. Vůbec nevím, co to je ten kroužek na vibrování. Ale děsně lituji, že nevím kde bydlíš, protože já bych tam šla za Tebe a klidně Ti koupila. To nenajdeš nějakou kamarádku, známou, přítele, který by to pro Tebe udělal? A co třeba teta, nebo někdo, kdo Tě má rád. Ale asi nejsem v obraze. Já znám vibraci telefonu, pak také kdysi vibrovali ženské pomůcky k dosažení orgasmu. Ale Ty jsi kluk, asi, tak to bude zase něco nového. Tak hele, jestli to prodávají, tak to mají skladem a jdi si to koupit jako housku, té ženské za kasou je to přece úplně jedno, za celý den ani nevnímá, co jí kasou prochází. Odpípá, Ty zaplatíš a jdeš. Co dál řešit...

sargo*
hodnocení

0x

Kupovala jsem holkám ledacos, když se styděly, v lékárně nedaleko školy už mě znaly jak své boty, takovou spotřebu těhotenských testů jako "já" nikdo další určitě neměl *smich* Mezi ty lepší kousky patřilo shánění kondomů nadměrné i podměrečné velikosti zároveň... no paráda prostě. Ale bylo to vtipné a koneckonců lepší, než ty holky nechat bez toho, že *frajer* Potíže s nakupováním mi přijdou trochu jako scifi, jako by nebylo každému šumák, co kdo v tom košíku má. Ale sedmnáctiletí mají holt krapet přerostlé ego, které je nutí myslet si, že každý pozoruje zrovna je :-D

Ten vtip, který citovala Martinaa, znám, je tuším od Jiránka nebo někoho podobného. Ve skutečnosti erotické zboží opravdu přijde ve zcela nudném balíčku s neutrální zpáteční adresou. Takže pokud nemáš po ruce Tesco s nočním provozem, kde si vyčíháš spící prodavačku sám pro sebe, zkus holt po netu :) Třeba tě ale odradí zbytečné poštovné... jsou věci při nákupech, co zarazí, ale spíš to bývá košík narvaný alkoholem, než malinká krabička :-D

krkovicka*
hodnocení

0x
Problém je v tom že do sex shopu smíš až od 18ti let (aspon to pisou na vitrine).Chceš ho?Proč si ho tedy neobjednat pres internet?
Měla jsem kamaradku která pracovala v sexshopu,nic zvláštního,umělá to,když jsem ji sla navštívit,tak jsem musela v jedny situaci odejít.Jinak bych.dostala záchvat smíchu.Přišel náš známý pochuzkar měšťák a ptal se nesměle zda mají kabinky.Nebyl v civilu,jen končil službu(smenu) a než ho naloží tak si chtel udělat “dobře“).Podle ní je indiskrétnost,rikala že bych se až moc divila jakou klientelu má.Tvuj vibrační kroužek si objednejte v eshopu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]