Nejste přihlášen/a.
Tohle už opravdu hraničí se zdravým rozumem. Pokud každý z ministrů má takovéhle poradce, tak už je mi jasné kde mizejí naše daně. Tohle je možné jen v rozvojových zemích, myslel jsem že ze stromu jsme už slezli!
ale, ale. toto je jen kapička v oceánu. když si sečtete všechny ministry a jejich poradce, dostanete číslo v řádu desítek (možná stovek) milionů. tady jde přece o miliardy, desítky a stovky miliard...
1375,- Kč na hodinu má každý, i podprůměrný, právník...
2masomi, jenomže když právník ,,zprasí" několik kauz po sobě tak příjde o klienty a brzo je bez práce.
Tidle dobytci to prasej už 20 let a nikdo nic!.!.!.!.!.!.!
Pokud člověk odvádí perfektní práci je mi jedno kolik za to bere. Ovšem který z našich mocipánů odvádí perfektní práci?
Co to je perfektní práce? Za tu je stanovena mzda - plat . Odměny plní jen funkci loajality podřízených , podplácení a udržení si nadřazeného postavení. Při odměňování by se mělo vycházet ze skutečných životních potřeb člověka a teprve přebytky by se měli spravedlově rozdělovat.miro
když slezeš ze stromu,tak to neznamena,že si se stal člověkem...můžeš mit dve nohy,dvě ruce a jednu hlavu a stale to neznamena,že jste člověk...odjakživa se člověk dělí na chudé a botahé,tak snad nečekate,že zrovna vám se stane opak...dnes je takova doba,rychle na strom a co nejrychleji trhej...lidé se tedy dělí na silné a slabé...
takže na schopné a neschopné
Před nějakou dobou jsem se zúčastnil internetové diskuse s panem Římanem.Nejprve byl ministrem dopravy,tuším a pak ministrem průmyslu.Nebo naopak,už nevím.No a já se ho v té diskusi zeptal,jestli je skutečně takový odborník,aby jeden rok řídil jedno ministerstvo a rok následující už byl v čele ministerstva jiného,totálně odlišného zaměřením.A na jaké ministerstvo se chystá příští rok? No,jeho odpovědi jsem se zasmál a nejvíce mě pobavilo,když na konci diskuse napsal,že děkuje všem dotazovatelům,až na jednoho. Opravdu by mě zajímalo,v jakém oboru je takový profík,aby si účtoval tyhle peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.