Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vláda rozkrádá státní kasu!

Od: 1jara* odpovědí: 12 změna:

Tohle už opravdu hraničí se zdravým rozumem. Pokud každý z ministrů má takovéhle poradce, tak už je mi jasné kde mizejí naše daně. Tohle je možné jen v rozvojových zemích, myslel jsem že ze stromu jsme už slezli!

Za rady Nečasovi /...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrak*
hodnocení

0x

tady pomůže jenom DEFENESTRACE!

hodnocení

0x

ale, ale. toto je jen kapička v oceánu. když si sečtete všechny ministry a jejich poradce, dostanete číslo v řádu desítek (možná stovek) milionů. tady jde přece o miliardy, desítky a stovky miliard...

1375,- Kč na hodinu má každý, i podprůměrný, právník...

2masomi, jenomže když právník ,,zprasí" několik kauz po sobě tak příjde o klienty a brzo je bez práce.

Tidle dobytci to prasej už 20 let a nikdo nic!.!.!.!.!.!.!

ahasver4*
hodnocení

0x

K tomu jen jedno...Nemám slov.Tedy mám ale tady se sprostě mluvit nesmí a jiná mě nenapadají...

lidus*
hodnocení

0x

Pokud člověk odvádí perfektní práci je mi jedno kolik za to bere. Ovšem který z našich mocipánů odvádí perfektní práci?

Co to je perfektní práce? Za tu je stanovena mzda - plat . Odměny plní jen funkci loajality podřízených , podplácení a udržení si nadřazeného postavení. Při odměňování by se mělo vycházet ze skutečných životních potřeb člověka a teprve přebytky by se měli spravedlově rozdělovat.miro

jaroslaw
hodnocení

0x

jsou to PRASATA, na to nic jiného nelze říct

buss
hodnocení

0x

A co s tím hodláte dělat VY jako jejich zaměstnavatel? Kdo tu ve funkcích má-li možnost neuždibuje? Kdo umí a systém mu to dovolí, tedy ti co je platí. A nebral byste to?
Pivo se dopije, hospoda se zavře a...

dzordz*
hodnocení

0x

Jeho výraz na té fotce mluví za vše ;)

hodnocení

0x

když slezeš ze stromu,tak to neznamena,že si se stal člověkem...můžeš mit dve nohy,dvě ruce a jednu hlavu a stale to neznamena,že jste člověk...odjakživa se člověk dělí na chudé a botahé,tak snad nečekate,že zrovna vám se stane opak...dnes je takova doba,rychle na strom a co nejrychleji trhej...lidé se tedy dělí na silné a slabé...*cteni*

doplněno 31.01.12 20:50:

takže na schopné a neschopné*cteni*

Před nějakou dobou jsem se zúčastnil internetové diskuse s panem Římanem.Nejprve byl ministrem dopravy,tuším a pak ministrem průmyslu.Nebo naopak,už nevím.No a já se ho v té diskusi zeptal,jestli je skutečně takový odborník,aby jeden rok řídil jedno ministerstvo a rok následující už byl v čele ministerstva jiného,totálně odlišného zaměřením.A na jaké ministerstvo se chystá příští rok? No,jeho odpovědi jsem se zasmál a nejvíce mě pobavilo,když na konci diskuse napsal,že děkuje všem dotazovatelům,až na jednoho. Opravdu by mě zajímalo,v jakém oboru je takový profík,aby si účtoval tyhle peníze.

hodnocení

0x

Říman je jen kapkou v moři. Třeba taková Nagyová dře jako kůň. / a to ještě nedělala v japonské továrně u pásu, tam by musela dřít jako celé spřežení/. A všichni další. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]