Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď ve zkušební době

Od: absolvent odpovědí: 3 změna:

Našla jsem si práci na HPP, (sama, ne z pomocí pracáku) a podepsala jsem smlouvu. Pracovala jsem tam několik dní, ale nelíbí se mi tam a tak jsem ukončila pracovní poměr sama, tedy ze strany zaměstance. Špatné je, že už jsem se stihla odregistrovat z pracáku, kde mi dali 2 papíry pro pojišťovnu. Ale co teď můžu dělat? Zaregistrují mě na pracák zas? Nebo se musí nějakou dobu počkat? A kdo mě v prosinci bude hradit zdravotní pojištění? Co mám říct na pojišťovně? Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

pokud nenajdete hned ve stejném měsíci dalšího zaměstnavatele, musíte oběhat všechny úřady...

hodnocení

0x

zajděte na úp a zaregistrujte se znova do evidence. Nebyla jste z úp vyhozená, takže se můžete zaevidovat kdykoli znova.

Pak zajděte s novým papírem, který dostanete na úp, na zdrav. pojišťovnu. Platit nic nebudete. Listopad máte vyřešený, tudíž se stačí kdykoli v prosinci zaevidovat na úp. Stačí být 1 den v měsíci v evidenci úp kvůli zdrav. pojištění, důležité je, doložit evidenci na zdrav. pojišťovně

iz*
hodnocení

0x

Pokud jste v písemném zrušení (výpověď je něco jiného) neuvedla vážný důvod, bude se Vám (pokud splníte podmínky pro přiznání) po celou podpůrčí dobu krátit podpora na 45 %.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]