Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na automatu - název

Od: plkjackoneill odpovědí: 4 změna:

Ahoj chtěl bych se zepat, na jednu hru co jsme hrál jako malej na automatecha ted si nemůžu vzpomenout na jméno.
Ve hře jsem vždycky oběhnul čtverec a ten se mi vybarvil, a tech čtverců tam bylo víc a běhali tak takové opičky, kterým jsme se musel vyhnout. Jestli by jste chtěli více informaci tak poskytnu. Děkuju moc předem za název, byl bych moc rád. Ahoj

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zabu
06.03.13 22:57
hodnocení

0x

Pac-man?

hodnocení

0x

Tak nevím jestli je to ta verze s opičkama, ale stejný princip má hra Xonix. Už je předělaná i do 3D. Třeba tady na Googlu zkuste podle obrázku vybrat tou svou.

markos
hodnocení

Ta hra to není. Vypadalo to tak že na obrazovce byli různě tvary (čtverce, obdelníky), ty jsme musel oběhnout do kola, aby se ten daný tvar obarvil, a taky tam chodily takové zvířatka(nejsme si jistý ale byli to něco jako opičky) a ty jsem musel obejít a nebo tam byli 3 hvězdičky, a ty my pomohly k tomu když jsem to zmačknul tak vyskočili. Už si to moc nepamatuju, ale pořád si nemůžu vzpomenout. Díky moc

bambucas
hodnocení

A taky tam byl bonus, zazvonil zvoneček a ta moje postava měla žravou. A po chvilce se to zase vrátilo do normálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]