Nejste přihlášen/a.
Existuje na internetu nějaká poradna, kde probíhají diskuze, kde se mohu na něco zeptat s tím že nechci aby tam můj dotaz zůstal navždy, jakmile se dozvím potřebnou odpověď, chci tu mnou založenou diskuzi smazat, (chci se zeptat na otázku kde uvádím konkrétnější informace o mém studiu a nechci riskovat dlouhou dobu uveřejnění příspěvku z důvodu náhodného přečtení osobami, u kterých nebudu zrovna dvakrát ráda, když to o mě budou vědět, že si s něčím nevím rady..i když se nejedná o nic extra soukromého, prostě bych můj dotaz chtěla smazat ať tam nezůstává moc dlouho.
můžete to psát lehce anonymně - nepoužít svůj oblíbený nick a nemluvit zcela konkrétně popř lehce změnit fakta, tak aby to neovlivnilo způsob řešení
Jen některé konkrétní fakta musím zmínit, abych dostala odpověď která mi pomůže, ale kdyby si to přečetla např.moje spolubydlící, hned jí dojde že jde o mě...
Nebyla bych si tak jistá, když otázku zde napíšete pod jiný nick, že zůstanete v anonymitě. Někomu se vaše otázka nemusí líbit, nebo je jiného názoru a klidně napíše váš skutečný nick, hned pod otázku.
doplněno 01.02.12 00:16:Problém je, že to může napsat doma kdokoliv na vašem otevřeném PC.
doplněno 01.02.12 13:47:Vlastní zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.