Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomozte mi najit tuto starou hru

Od: skull145 odpovědí: 11 změna:

Dobry den znova jsem si vzpomel na detstvi pri ktere me provazela hra Black moon chronicles/Kroniky cerneho mesice.Tuto hru hledam jiz nekolik let ale marne :( Kdyz mi bylo 9 v roce 1999 dostal jsem ji a strasne se do ni zamiloval pote sem ji pucil kamaradovi a jak to byva uz se mi nevratila :-/,nvm proc ale strasne me to prirostlo k srdci a pri pomysleni na to jak to hraju jako malej capart tak mi ukapne slza...sem mekota no :D ...( Proc ja si vzdycky pral byt dospelim :( ... ) No zadam vas jestli byste mi to nasli bud ke stazeni na nejakem free serveru nebo ke koupi nejlip na steamu ale to tam urcite neni nebo v nejakem ceskem obchode.Budu vam strasne vdecny.

bohuzel ale na youtube jsem nenasel video primo ze hry.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Třeba tady liongfreegames.bl/...

Případně tady www.filestube.com/...

Ale za funkčnost neručím :)

skull145
hodnocení

Dekuji mnohokrat hned du stahovat

skull145
hodnocení

Skveli!Skveli!Skveli! ONO TO FUNGUJE! :DDD Tak to fakt dekuju takovou radost sem dlouho nemel,to ste me meli videt byl jsem jak malej kluk kterej dostal darek :D fakt mockrat dekuju funguje to nadherne,najdu si jen cestinu a du parit :) to je doba co sem tohle nevidel...dekuju

hodnocení

0x

A na čem jste to hrál. Na Spektru? *smich*

skull145
hodnocení

Normalne na pc :D...v ty dobe sme byli pri penezich a rodice nam koupili pc za 50 000(v roce 97 mam dojem) to byla sestava xD jediny co si pamatuju je ze tam bylo 32 mb ram...za 50000 strasny oproti dnesku

mira2*
hodnocení

0x

Zdravím

Já bych možná tuto otázku trochu poupravil. Je legální stahovat, popřípadě kopírovat, staré hry, které se již neprodávají?

skull145
hodnocení

No to by me zajimalo... protoze v cz obchodech ta hra proste neni a ja nvm jak ji mam ziskat a a bych si kupoval takovou hru za 20 dolaru + cesta za to mi to zase nestoji prece jenom je to uz 13 let stary

V českých obchodech za 200-300kč. Ovšem není skladem. A pochybuju, že kdy ještě bude;)

re*
hodnocení

0x

Tu jsem taky hrál. Jen škoda že nemůžu najít instalační CD *plac*

skull145
hodnocení

Tohle je asi fakt neuzitecnejsi stranka na ceskym internete(svetovy neznam,nebudu soudit) tady se dozvite snad uplne vsechno

tomasgulas
hodnocení

0x

Mírně odbočím a stejně to už nebude už nikoho zajímat: Práva na hru, která je už x let "mimo". Na jednu stranu se na ni, pokud nebyla uvolněna licence, asi stále vztahují nějaké zákony, ale zároveň, pokud se nepletu, je zde povinnost výrobce poskytovat podporu produktu (resp. nějakou záruku)! Ale to je fuk. U takto starých záležitostí bych to neřešil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]