Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moudré lidičky,
měla bych takouvou otázečku, ale nesmíte se mi smát . Scháním knihu Agáta Hanychová - Diagnóza: Rebelka. knihy.heureka.cz/...Kniha sama o sobě stojí pár korun, ale já bych ji potřebovala NE v tištěné podobě, ale ve formátu .pdf nebo v nějakým na PC, abych si ji mohla přečíst v práci asamozdřejmě přitom neměla knihu v ruce:D kdybyste ji někde někdo náhodou věděl, kde tuto knihu koupit-stahnout, pisněte prosím prosím.Děkuji
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Hanka
Dobrý den, Haničko, nebylo by tam u vás v práci jedno volné místo? AŤ jsem dělala kdekoliv, všude jsem opravdu musela pracovat. Představte si tu drzost, chtěli po mně práci! V jednom zaměstnání nám kontrolovali počítače, kde jsme a pak klidně řekli kolegovi: Včera jste se coural hodinu a půl na seznamce, jste bez prémií. Dokonce i v MŠ, když děti po obědě 2 hodiny spaly, a tudíž s nimi nebyla práce, jsem musela psát přípravy, chystat si věci na další činnosti /třeba si něco vystřihovat/ či šít oblečky pro panenky. Nikdy a nikde mě neplatili za to, že si čtu knížku. Proto bych o to místo u Vás stála.
Aspoň na stará kolena se chodit do práce pobavit a odpočinout si, když se mi to nepodařilo za celý produktivní život!
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.