Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agáta Hanychová - Diagnóza: Rebelka

Od: hanicka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den moudré lidičky,

měla bych takouvou otázečku, ale nesmíte se mi smát;) . Scháním knihu Agáta Hanychová - Diagnóza: Rebelka. knihy.heureka.cz/...Kniha sama o sobě stojí pár korun, ale já bych ji potřebovala NE v tištěné podobě, ale ve formátu .pdf nebo v nějakým na PC, abych si ji mohla přečíst v práci asamozdřejmě přitom neměla knihu v ruce:D kdybyste ji někde někdo náhodou věděl, kde tuto knihu koupit-stahnout, pisněte prosím prosím.Děkuji

S pozdravem a přáním úspěšného dne

Hanka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zdravím Vás.Od onoho mailu jsem pátral ale nevypátral...*zed*Budu to zkoušet dál...

hanicka*
hodnocení

Zravíčko,ono je to takové asi nenajitelné, pač asi není tolik příznivců co by si koupili tuto knihu v tomto formátu a nebo aby si někdo sní dal tu práci,aby ji předělal do pdf či jiného souboru.Každopádně děkuji za snahu*palec*

hodnocení

0x

Dobrý den, Haničko, nebylo by tam u vás v práci jedno volné místo? AŤ jsem dělala kdekoliv, všude jsem opravdu musela pracovat. Představte si tu drzost, chtěli po mně práci! *bzum* V jednom zaměstnání nám kontrolovali počítače, kde jsme a pak klidně řekli kolegovi: Včera jste se coural hodinu a půl na seznamce, jste bez prémií. Dokonce i v MŠ, když děti po obědě 2 hodiny spaly, a tudíž s nimi nebyla práce, jsem musela psát přípravy, chystat si věci na další činnosti /třeba si něco vystřihovat/ či šít oblečky pro panenky. Nikdy a nikde mě neplatili za to, že si čtu knížku. Proto bych o to místo u Vás stála.*smich* Aspoň na stará kolena se chodit do práce pobavit a odpočinout si, když se mi to nepodařilo za celý produktivní život!*modla*Jaga.

ahasver4*

babajaga,šup do důchodu!Sice nemáte nic,jen dostatek času na brouzdání na síti ale to právě stojí zato!Zdraví důchodce ahasver4 :)

petapeta*
Stačí se stát zaměstnancem např. magistrátu:

pida007*
hodnocení

0x

No jo, nekdo umí a nekdo čumí. Ja také neumím :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]