Nejste přihlášen/a.
Tak tohle jsem si právě přečetl na Facebooku. Já osobně se z toho mohl potrhat smíchy. Co na to řikáte vy?
Taky neumím balit. Proto říkávám manželovi, jak je dobře, že mě kdysi sbalil on. Kdybych balila já, jsem sama ještě dneska!
Balím, balím, lepím, mám bílé samolepky, které na vánočním papíru nevypadají nic moc. pak převazuji stužkou. Většinou mi, potvora, praskne. A to veprostřed! Grrrrr
Mohu napsat, že balení dárků je pro mě noční můrou. S chutí uklidím, uvařím, napeču, vánoční výzdobu vytvořím, jen to balení... Ale na druhou stranu jsem zase holka šetrná a než si dát v Globusu u slečny zabalit dárek za 30 - 50 korun, si říkám. Vždyť je to jen na chvíli, stejně se to hned rozdělá.
Nejvíc mě dokáže naštvat, když zabalím, převazuji a jak utahuji šňůrku, ta mi ten vánoční papír prořízne. A musím začít znova! To bych se radši neviděla.
Vzpomínám na jednu tetu, je už hodně let po smrti. Bávala to paní velice šetrná, po nadílce sebrala vánoční papíry, uhladila je či přežehlila a uschovala. Balila do nich další rok. Až potud dobré, pokud pak vybrala na dárek papír vhodného rozměru, nic se nedělo.
Horší bylo, že ty papíry byly už posané, třeba několikrát. A tak dárek s nápisy: Babičce do postele a Taťkovi pro radost, ve skutečnosti patřil třeba Pepíkovi do dílny. Chachá! To potom byla nadílka jak s komisařem Maigretem, každý pátral, co a komu patří. Aspoň se nenudili. Jaga.
Zas ty překlepy, pardon. Bývala to paní šetrná...
papíry byly už popsané... /kdo si myslel, že byly posr..., neměl pravdu.../
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.