Nejste přihlášen/a.
Já prostě neodolám abych se nepochlubil,že i nad ČKP se dá vyhrát.Tři roky to trvalo,už na mě poslali i nějakou vymahačskou firmu a hle,dnes přišel tento dopis.Chtít po nich slovo omluvy by asi bylo moc.Ale vem je čert!Tohle si snad zarámuju...A tak lidi,nedejte se a bojujte!
Raději sem si všechny ty papiry od nich schoval,aby mi za 5let neposlali neco znovu-noveho?At nemohou tvrdit ze jsem ČKP nikdy nic neměl...tak sem se tak pojistil,od nich fakt člověk nikdy nevi co se stane...
Možná by ro chtělo trochu víc, oživit nám všem o co vlastěn šlo, a popsat celý průběh...Také mne napadlo že by stálo za to napsat sem univerzální ŠABLONU odporu proti platebnímu příkazu, samotné vysvětlení by se m šlo dát také, ale to bdue případ od případu jiné, ale ty podstatné a základní argumety budou shodné
Já jsem tu svůj případ nezveřejnil ale až bude chvilka,tak,tu ,,šablonu,, vytvořím,třeba to někomu pomůže...
a co vaše zákony ,ktere jste tak obhajoval v jine diskuzi,kde je pan Milan Cukrář ze svymi zakony,spravedlnosti?
Všem děkuji.Přece tu hydru nenecháme dělat co se jí zlíbí!Přeji Všem dostatek síly k boji!
ahasver4 = Mám radost za Vás, především v souvislosti s dobou, kterou se zde tomuto tématu všichni věnujeme a také z první uveřejněné vlaštovky v boji proti pekáči. Mám pocit, že v poslední době problém s čékápé gradoval. Nyní budu doufat, že se začne bránit stále více lidí, až to někoho trkne, že je něco špatně! Gratuluji.
doporučuji jako velitele Milouše Cukraře...vyzna se dobře v dopravě...pokud ma samozřejmě opravdu chuť začít řešit přičiny teto problematiky misto skajpovani a iceqovani
nikde sem netrvdil,že jste lhář...ba opak si o vas myslim...lide si vas tady važí to je krasne,tak se toho chytte a bezte do prvni linie jako velitel uspořadejme hon na ČKP...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.