Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vítězství nad ČKP

Od: ahasver4* odpovědí: 21 změna:

Já prostě neodolám abych se nepochlubil,že i nad ČKP se dá vyhrát.Tři roky to trvalo,už na mě poslali i nějakou vymahačskou firmu a hle,dnes přišel tento dopis.Chtít po nich slovo omluvy by asi bylo moc.Ale vem je čert!Tohle si snad zarámuju...A tak lidi,nedejte se a bojujte!

Vítězství nad ČKP

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Gratulace. *palec*

hodnocení

0x

gratuluju*palec*taky mam takovy papír a ne jeden:)...citim s vami co pravě proživate...slova na adresu ČKP nemam,musel bych asi nejake nove vymyslet*ua*

"ahasver" gratuluji moc. Zasloužíte si to za tu výdrž zcela jistě!*hej*

hodnocení

0x

Raději sem si všechny ty papiry od nich schoval,aby mi za 5let neposlali neco znovu-noveho?At nemohou tvrdit ze jsem ČKP nikdy nic neměl...tak sem se tak pojistil,od nich fakt člověk nikdy nevi co se stane...*cteni*

ahasver4*
hodnocení

Uložil jsem do trezoru,co kdyby...:) A je mi moc líto lidí,kteří tomu teroru a nic jiného to není,podlehnou.

a co zákony a uřady? pomohly?*cteni*

nu*
hodnocení

0x

Možná by ro chtělo trochu víc, oživit nám všem o co vlastěn šlo, a popsat celý průběh...Také mne napadlo že by stálo za to napsat sem univerzální ŠABLONU odporu proti platebnímu příkazu, samotné vysvětlení by se m šlo dát také, ale to bdue případ od případu jiné, ale ty podstatné a základní argumety budou shodné

ahasver4*
hodnocení

Já jsem tu svůj případ nezveřejnil ale až bude chvilka,tak,tu ,,šablonu,, vytvořím,třeba to někomu pomůže...

a co vaše zákony ,ktere jste tak obhajoval v jine diskuzi,kde je pan Milan Cukrář ze svymi zakony,spravedlnosti?*cteni*

se šablonou to je skvěly napad *cteni*

Miloši, co to tu plácáte,,

co tímto chcete říci?

ja jen proč když jste takovy znalec dopravnich zakonu tak proč neřešite příčiny ale dusledky...mate vlastni webky kde byste veřejně brojil proti ČKP a pomahal slabým...*cteni*

martin82*
hodnocení

0x

Bezva gratulace!

doplněno 30.01.12 15:27:

Šablona supr nápad, určitě by pomohla

pt®
hodnocení

0x

"ahasver", to je super, a gratuluji. *palec*

ahasver4*
hodnocení

Všem děkuji.:)Přece tu hydru nenecháme dělat co se jí zlíbí!Přeji Všem dostatek síly k boji!:)

kdokoliv*

ahasver4 = Mám radost za Vás, především v souvislosti s dobou, kterou se zde tomuto tématu všichni věnujeme a také z první uveřejněné vlaštovky v boji proti pekáči. Mám pocit, že v poslední době problém s čékápé gradoval. Nyní budu doufat, že se začne bránit stále více lidí, až to někoho trkne, že je něco špatně! Gratuluji.

doporučuji jako velitele Milouše Cukraře...vyzna se dobře v dopravě...pokud ma samozřejmě opravdu chuť začít řešit přičiny teto problematiky misto skajpovani a iceqovani*cteni*

jinak jestli se bude něco dít...davam svuj podpis k dispozici...sem taky jedna z oběti ČKP*cteni*

Pane Miloši, že Vám ležím v žaludku, ale to nic, zvyknete si..že nelžu..

nikde sem netrvdil,že jste lhář...ba opak si o vas myslim...lide si vas tady važí to je krasne,tak se toho chytte a bezte do prvni linie jako velitel uspořadejme hon na ČKP...*cteni*

nikde sem netvrdil,ze ste lhar jen sme meli jiny nazor,pohled na svet...to je vcelku v poradku,nemyslite...to ze clovek citi ze lezi nekomu v zaludku,je pocit vytvořeny spolecnosti,pocitem selhaní...ale to je jina diskuze...*cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]