Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli když jsem si tam jednou strčila prs a ani mi netekla krev ani to nebolelo jestli se mi proušila panenská blána?
V kolika letech bych měla dostat první menstruaci a kdy naprvní gynekologickou prohlídku
Předem děkuji za odpověď
No kam asi :DDD DO VAGÍNY TRUBKO :DD
Jinak panenskou blanu si neprotrhneš prstem :DD promin to je na mě moc :DDD A ke gynekologovi můžeš začít chodit když budeš mít měsíčky p.s. ale nemusíš když nechceš není to nutne jestli nebudeš mít njk problémy a prosimtě hlavně tam nechod v prubehu menstruace :DD. Myslím,že v šesnácti už bys měla o návštěvě gynekologie přemýšlet. Já osobně jsem tam šla poprvé v osmnácti, protože jsem jednak chtěla antikoncepci a jednak už všechny moje kámošky měly za sebou. Bylo celkem jedno, jestli ženská nebo chlap.Ale chodím k paní doktorce.Tak ti držím palce at si co si dělala s panenskou blánou ,že sis ji neprotrhla :DDDD promin :DD
Ta trubka měla být pro mne?!Tak to si odpusť,dívenko,na to tady nesme zvyklí!Evidentně jsi nepochopila smysl mé odpovědi,takže myslím,že jsi někde jinde...Přečti si řádně pravidla této poradny!
No pardon že jsem ti ublížila slovně ,ale Petra se zeptala na odpovědi ,které ani nechtěla znát tak proč bys ji musela nutně pokládat otázky na ,které nechtela zodpovědet. A ještě jednou se omlouvám na zpúsob urážky takže doufám ,že sis to nevzala moct osobně.
Omluvu beru,ale netykáme si,domnívám se,že bys mohla být mou dcerou
Tedy,že by jste...:D
Nepochopíš legraci?
Jinak panenskou blánu samozřejmě můžeš prstem protrhnout, každá dívka ji má jinak pružnou.
Ale Wamp, to vůbec nebylo na Vás:D, ale na Kolemjdoucí, mrkněte na strukturu A myslím, že Kolemjdoucí tou trubkou reagovala na tazatelku, nikoli na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.