Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panenská blána

Od: petra11111111111* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli když jsem si tam jednou strčila prs a ani mi netekla krev ani to nebolelo jestli se mi proušila panenská blána?

V kolika letech bych měla dostat první menstruaci a kdy naprvní gynekologickou prohlídku

Předem děkuji za odpověď

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Sakra, strčit si tam prs, to je tedy umění!*smich*

aaaaaa*
proč? Třeba stará panna.

hodnocení

0x

kolik je vam let?pozor lidi neodpovidat dřive,at nemate problem*cteni*

stribrnak*

tazatelka ani nepíše kam si ten prst strčila,to se špatně radí

Tazatelka hlavně o prstu nepíše ani slovo. A to se radí ještě hůř...*smich*

Ne,nemůžete,to by jste ji musela mít hódně na krajíčku:D

hodnocení

0x

kam si strčila ten PRS*cteni*

30.01.12 17:28

Do ucha*cteni*

kolemjdouci*

No kam asi :DDD DO VAGÍNY TRUBKO :DD

Jinak panenskou blanu si neprotrhneš prstem :DD promin to je na mě moc :DDD A ke gynekologovi můžeš začít chodit když budeš mít měsíčky p.s. ale nemusíš když nechceš není to nutne jestli nebudeš mít njk problémy a prosimtě hlavně tam nechod v prubehu menstruace :DD. Myslím,že v šesnácti už bys měla o návštěvě gynekologie přemýšlet. Já osobně jsem tam šla poprvé v osmnácti, protože jsem jednak chtěla antikoncepci a jednak už všechny moje kámošky měly za sebou. Bylo celkem jedno, jestli ženská nebo chlap.Ale chodím k paní doktorce.Tak ti držím palce at si co si dělala s panenskou blánou ,že sis ji neprotrhla :DDDD promin :DD

Ta trubka měla být pro mne?!Tak to si odpusť,dívenko,na to tady nesme zvyklí!Evidentně jsi nepochopila smysl mé odpovědi,takže myslím,že jsi někde jinde...Přečti si řádně pravidla této poradny!

kolemjdouci*

No pardon že jsem ti ublížila slovně ,ale Petra se zeptala na odpovědi ,které ani nechtěla znát tak proč bys ji musela nutně pokládat otázky na ,které nechtela zodpovědet. A ještě jednou se omlouvám na zpúsob urážky takže doufám ,že sis to nevzala moct osobně.

Omluvu beru,ale netykáme si,domnívám se,že bys mohla být mou dcerou*tuc*

doplněno 30.01.12 18:17:

Tedy,že by jste...:D

martinaa*

Nepochopíš legraci?:)

Jinak panenskou blánu samozřejmě můžeš prstem protrhnout, každá dívka ji má jinak pružnou.

Marti,a ty mě taky nerozčiluj*smich*

martinaa*

Ale Wamp, to vůbec nebylo na Vás:D, ale na Kolemjdoucí, mrkněte na strukturu:) A myslím, že Kolemjdoucí tou trubkou reagovala na tazatelku, nikoli na Vás.

kolemjdouci*

Ano může pokud tam nestrčila dvě :D ach jo pokud to říkám správně

chytrolin*
hodnocení

0x

Jestli má Petra prsa podle nicku, samý jedničky, tak si je těžko někam strčí.

hodnocení

0x

v kolika letech by jsi mela dostat menstruaci,to je ruzne,jsou vyjimky v 9 letech,ale jinak asi v 11 a dyl dejme tomu do 15.kolik je ti let,ze se takto ptas,sex.vychovu jste jeste asi nemeli ve skole,tipuji.na prvni otazku odpovidam ne.

pida007*
hodnocení

0x

No je to dost nejednoznacne... ale rekl bych, ze se nemusis obavat. Prikladem je predchozi pritel moji pritelkyne. Ten pritelkyni nedokazal odpanit ani po 3 letech sexualniho zivota. Nerekl bych tedy, ze jsi se prstem nebo prsem dokazala protrhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma gynekologicka prohlidka
Otázky na téma jak odpanit
Otázky na téma panenska blana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]