Hele,kubinec,neprovokuj,že ty budeš lyžník?Tady bylo ve tři ráno +22,teda za oknem,venku -10.Teď -4,to se dá,,unosit,,...Je pravda,že tahle zima lyžaře moc nemiluje ale ještě to příjde a vyřádí se.
To ne! V zimě má být zima! To bychom si pak v létě toho tepla nevážili (i když ono toho tepla už v poslední době ani v létě moc není).
lidus*
ahasvetr-pokud je to otázka na mě tak -4 v 8h byly v Brně Bystrci, teď v 11.20 je + 1 a vykukuje sluníčko-měření prováděno ve 4 patře. Psala dcera z Javorníku, že je tam -7 a sněhu tak akorát pro vnučku na bobování.
V Praze -1, po sněhu ani památky (zaplať pábůh), prosvítá sluníčko. Celkem příjemně. Včera ve Středních Čechách cca -2, sníh se občas lehce vyskytuje (tam by ho mohlo být víc). Do správné zimy daleko.
V Ostravě je strašně! Hned ráno bylo -11 a teď , ve 12h -7´C. Smog jak prase, sluníčko se přes tu hrůzu snaží prodrat. Fuj, vypadá to jako kulisa k filmu Vrány nad mrtvým městem.Je zákaz pobytu venku a větrání.
krkovicka*
Docela je mi líto tech lidí tam.Bydlela jsem v Karviné do puberty.Ostrava se mi nikdy nelíbila.Když se do ní vjíždí je to jak z hororu.Plno rozpadlych fabrik, zarostlý dvorky, opilci, cikani, se sběrem, šedé ospalé město a ten vzduch, děsný...
Kubinče, ten sníh Vám závidím. U nás nic, jen holomrazy mezi -14 až -15 stupni. Běžky mi letos spí na půdě, nemá cenu je sundávat. Brusle jsem snesla, překrémovala, led na rybníku asi 100 m od nás jen zvoní, ale nějak se nemohu odhodlat. Už neumím padat tak pružně, jako zamlada. Dneska už spíš jak bedna kytu. I když jsem ještě loni brusličky s vnoučaty prohnala, každý rok je znát. Snad se odhodlám, aspoň doufám.
Tady je obrázek, jak to dnes vypadalo u nás. Zítra půjdu fotit asi o 30 minut dřív, to sluníčko, jak vstává z mlh, nemá chybu. Dneska na mě ale nepočkalo. Jaga.
Brno, Modřice, 8:15 ráno. -17,5, to už jsem si nadávala, že jsem si nevzala punčochy. Dlouho mi nebyla taková zima. Teď je ve Znojmě dejme tomu normálních - 11
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.