Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak byl u vás pořádný mrazík?

Od: kubinec® odpovědí: 32 změna:

dnes v 5.30hod -17,5°C

teď 9.07hod -15°C

P.S. to je ta správná zima, sněhu dostatek *palec*

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Brno-sníh žádný, ráno v 8h -4. Zima vlezlá a doufám, že sněžit letos nebude.

ahasver4*
hodnocení

0x

Hele,kubinec,neprovokuj,že ty budeš lyžník?:)Tady bylo ve tři ráno +22,teda za oknem,venku -10.Teď -4,to se dá,,unosit,,...:)Je pravda,že tahle zima lyžaře moc nemiluje ale ještě to příjde a vyřádí se.

doplněno 29.01.12 09:14:

Jo,ještě kde je těch -4...Komotau..:)

hodnocení

jen tak pro info: máme tu teď za oknem krásně *slunce* a pořád opravdová zima -12°C

sebod*

Kubinec. Správná teplota v zimě by měla být tak 22 stupňů. Ale PLUS *smich*.

To ne! V zimě má být zima! To bychom si pak v létě toho tepla nevážili (i když ono toho tepla už v poslední době ani v létě moc není:().

lidus*

ahasvetr-pokud je to otázka na mě tak -4 v 8h byly v Brně Bystrci, teď v 11.20 je + 1 a vykukuje sluníčko-měření prováděno ve 4 patře. Psala dcera z Javorníku, že je tam -7 a sněhu tak akorát pro vnučku na bobování.

ahasver4*

lidus..No nebyla ale přesto Vás rád vidím...:)

hodnocení

0x

V Praze -1, po sněhu ani památky (zaplať pábůh), prosvítá sluníčko. Celkem příjemně. Včera ve Středních Čechách cca -2, sníh se občas lehce vyskytuje (tam by ho mohlo být víc). Do správné zimy daleko.

hodnocení

stále krásně *slunce* a -8°C

odpoledne jdeme s dcerkou na boby! sněhu asi 0,5metru*ua*

krkovicka*
Se máte my tak maximálně na bahno :)
Zadny mráz, chodim v keckách a ani rukavice nepotřebuji.Slunecno.

hodnocení

0x

V Ostravě je strašně! *cert* Hned ráno bylo -11 a teď , ve 12h -7´C. Smog jak prase, sluníčko se přes tu hrůzu snaží prodrat. Fuj, vypadá to jako kulisa k filmu Vrány nad mrtvým městem.*plac*Je zákaz pobytu venku a větrání.

krkovicka*
Docela je mi líto tech lidí tam.Bydlela jsem v Karviné do puberty.Ostrava se mi nikdy nelíbila.Když se do ní vjíždí je to jak z hororu.Plno rozpadlych fabrik, zarostlý dvorky, opilci, cikani, se sběrem, šedé ospalé město a ten vzduch, děsný...

mil®
hodnocení

0x

Sever Českého ráje dnes ráno -6°C, v současné chvíli +1°C. Sněhu akorát.

uska*
hodnocení

0x

Ráno - 16 st, v poledne -7, slunečno, na sluníčku +11, opalovačka, sněhu habaděj, všechny vleky v provozu, námraza na stromech, no pohádka.

hodnocení

a už zase tuhne, už máme -15°C, paráda do rána bude asi -20°C

minara
hodnocení

0x

Nová Pláň u Bruntálu, dnes 6,32 hod -23 C.*sok*

krkovicka*
hodnocení

0x
-7°C lehký vitr v 6h ráno.Praha :)
hodnocení

já to věděl, dnes ráno bylo -20,5°C (M.Al-ce)

hodnocení

a dnes - 21,5°C, ale to už začíná být asi zima! *jasne*

ahasver4*

-11 a je to až až...:)

krkovicka*
Už to graduje.Včera -7 dnes -12°C.Ale furt slabota ;)

michalov*
hodnocení

0x

Doba ledová je doba ledová. *smich*

uska*

Dnes - 23,9 st. brr

lidus*

Brno v 8.h: -7,6, teď už svítí sluníčko - 2,7

hodnocení

dnes ráno -22,5°C

hodnocení

a dnes už -24°C, brrrrrrrrrrrrr

doplněno 02.02.12 14:25:

a teďka -15°C

Kubinče, ten sníh Vám závidím. U nás nic, jen holomrazy mezi -14 až -15 stupni. Běžky mi letos spí na půdě, nemá cenu je sundávat. Brusle jsem snesla, překrémovala, led na rybníku asi 100 m od nás jen zvoní, ale nějak se nemohu odhodlat. Už neumím padat tak pružně, jako zamlada. Dneska už spíš jak bedna kytu. I když jsem ještě loni brusličky s vnoučaty prohnala, každý rok je znát. Snad se odhodlám, aspoň doufám.

Tady je obrázek, jak to dnes vypadalo u nás. Zítra půjdu fotit asi o 30 minut dřív, to sluníčko, jak vstává z mlh, nemá chybu. Dneska na mě ale nepočkalo. Jaga.

doplněno 02.02.12 14:56:

Tak znovu:

Tak byl u vás pořádný mrazík?

To je ale krása. Nemohla jsem z toho slunce spustit oči.

martinaa*
hodnocení

0x

Brno, Modřice, 8:15 ráno. -17,5, to už jsem si nadávala, že jsem si nevzala punčochy. Dlouho mi nebyla taková zima. Teď je ve Znojmě dejme tomu normálních - 11:)

arakain77*
hodnocení

0x

Nám se už lámou psi v zatáčkách.

hodnocení

dnes ráno -25,5°C, ale teď už je "příjemných" -16°C*jasne*

hodnocení

a dnes ráno bylo už příjemně! -18°C

konečně se už otepluje! *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]