Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilni telefon

Od: raketice odpovědí: 4 změna:

Koupila jsem si mobilni telefon s bazaru. Hned ten den jsem prisla na to ,ze neni plne funkcni. Nesla jsem ho spatky reklamaci a vraceni penez mi zavrhli. Jedine co muzu ho u nich dat do opravy a ja si to sama zaplatim. Zda se mi to nefer. Musi byt preci nejake jine reseni. Dekuji za odpoved s pozdravem Jana Beckova

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lomaks*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Napadá mě se obrátit na Sdružení ochrany spotřebitele...

jawadedek
doplnit odpověď
hodnocení

0x
na ochranu spotřebitele je to velmi zdlouhavé mají toho moc první krok je okopírovat doklad o koupi ověřit u notáře /cca 70 korun/ a pak co nejdříve navštívit českou obchodní inspekci.ti pracují podstatně rychleji a s větším účinkem
raketice
Dekuji moc za radu, ale mam jen kousek papirku na kterem mam jen jejich razitko. Podivam se jak je to specifikovano a zitra bych vam to napsala. Pochybuji o tom ze by mi to pro ceskou obchodni inspekci stacilo. Zitra bych vam to popsala lip a jestli budete vedet reknete mi jestli to bude stacit ci ne. Anebo jestli si mam zazadat o kupni doklad presnejsi. Jestli mi ho vystavi. Zatim dekuji s pozdravem Jana

dub7
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Dovoluji si vás upozornit, že oprava stojí kolem pěti stovek. Pokud to opravit nejde, tak za kontrolu taky
pět stovek. Anebo vám navrhniou, že seženou náhradní díly a návrh ceny bude asi tři až čtyři tisíce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]