Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbity telefon, pojisteni na blbost?

Od: ork* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes se nám stala taková prekérie. Se známým jsme byli na dovolené v létě a jelikož jsem mu ještě neukazoval fotografie tak si je chtěl prohlédnout v mém mobilu. Když jsem mu mobil dal tak udělal pár kroků a spadl mu na asfalt, samozřejmě sklo naprdť. Mobil mám nový před prázdninama a stál mě 11tis. Samozřejmě ví že to podělal ale snaží se to zachránint pojistkou. Je to možné? a jak prosím vás postupovat, údajně má pojistku na blbost. Jen neví, jestli osobní nebo pro pracovní účely.. Za rady děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

machr*
hodnocení

0x

Nahlásit svojí pojištovně :)

ork*
hodnocení

asi nerozumím, mojí které? mě rozbil mobil, a já žádnou pojišťovnu na takovéto situace nemám..

michal*

Jeho pojišťovně, jestliže má "pojistku na blbost" a blbost udělal. Ale nebojte, pojišťovna si najde důvod, proč nehradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]