Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si pamatujete ze školy ze základky

Od: badatelo odpovědí: 14 změna:

Ahoj, chci se jenom zeptat, co jako dospělí lidé si pamatujete ze základky, co se mi do života hodí, jo, vim, každá práce vyžaduje něco jiného, ale co si tak obecně pamatujete ze základky, co denně používáte?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

čtení, psaní, počítání. je to málo?

dzordz*
hodnocení

1x

Pamatuju si, jak sem se ukrutně fláknul do hlavy o kovový sloup od zastřešení chodníčku mezi pavilonama. Poučení do života: nečumět na holky, ale před sebe.

lidus*
hodnocení

1x

Čtení, psaní, něco málo matematika - nebyla a není můj přítel, něco z Ruštiny a hlavně lásku ke knihám a spoustu básní co se povinně učily si pamatuji i po těch letech.

pt®
hodnocení

1x

"badatelo", do života a do zaměstnání mi nestačilo jen zákládní vzdělání, ale i ta další s maturitou. - stařenka

lui*
hodnocení

0x

Čtení, psaní, počítání, zpěv, prvouka. Skoro denně to používám.

soina*
hodnocení

0x

Čeština, matika, prvouka, semtam angličtina, TV, HV, popř. dějepis, žeměpis, přírodopis, ale to jen ojediněle.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nedávno,jsem takhle seděla v baru a měli tam velký, dlouhý skleněný akvárium.Kdybych si pamatovala podle jakého vzorce spočítám objem kvádru, kolik litru vody je v akvárium...tak vyhraji panáka :)

eulalie*
hodnocení

0x

Čtení, psaní, trojčlenka a počítání procent.

zubacobycajny
hodnocení

0x

jen cteni psani a pocitani to je vse co pouzivam ze skoly i stredni... nic vic kdyby se zbytek tech volovin neucil a misto toho bych mel volno na sve hobby a uzivani zivota tak bych o nic neprisel ba naopak mel bych mnohem vic skvelych zazitku z deckych let...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Mimo jiné, který spolužák měl nejchutnější a největší svačiny a nebyl krkavej se s nima podělit.*smich* A do dneška se to pořád hodí, akorát se to jaksi přetransformovalo do jiných komodit.

mil®
hodnocení

0x

No přece to základní. Číst, psát a počítat.

xoxodomcaxoxo*
hodnocení

0x

Pamatuju si, jak mám vtloukaly do hlavy jak je to na sš strašně těžký :)) a taky si pamatuju že se k nám chovali jako k blbečkům, ale ma sš se k nám naštěstí chovají normálně :))

cyril*
hodnocení

0x

Nejlépe si pamatuji na kouření o polední přestávce v nedalekém lesíku. ;)

juvla*
hodnocení

0x

První rande. První pusa. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]