Nejste přihlášen/a.
Sháním domácí husí sádlo s husími játry . Zaplatím, ale nechci zadnou konzervu nebo sklenicku z eShopu. Neporadite mi nekdo? Diky!
když žádný eshop, tak jedině vyrobit. Opravdu nevím jestli se dají koupit syrová husí játra. Sádlo mi doma zbylo v lednici z pečené husy, takže krásně slané. Jestli je do dárek a nebude se obdarovávat zrovna 24-25/12 tak bych mu upekl celou husu a játra zalil do skleničky sádlem. Sice to je drahé a je z toho hodně "zbytků", ale jakých! *mlask*
prodávají se hlavně "Foie Gras", takže hodně tučná velká játra, ale to je zbytečně drahá "specialita", která mě osobně nijak zvlášť neuhranula.
Syrová husí játra mívají v Makru, rovněž tam mívají sklenice husí játra v sádle (sklenice je převázaná látkou a mašličkou), jaké to je netuším. Albert má v akci, v tyto dny, husí játra mražená 500gr/96kč - to bych se bála koupit. Kupte doma krmenou husu, pečená bude k obědu a játra si do sádýlka zalejete.
Tirák co jezdí maďarsko, výlet na maďary spojit s termálem třeba Gyor či Mosonmagyország, či maďarská prodejna, v maďarsku to mají v každém supráči celý regál rúzné váhy, různá balení od skla až po skoro cibulák./ a taky na trzích od soukromníků třeba v tom Gyoru /...tak asi tak...já raději klobásy či špek z mangalice. Ale ty játra jsou super...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.