Nejste přihlášen/a.
Sledoval jsem seriál Ztraceni,v českém dabingu který vysílala televize Nova. Poslední řada kterou Nova vysílala byla čvrtá. Tento poslední díl odvysílala asi před cca 3 lety.
Uplně sem tomuto seriálu podlehl. Celý týden jsem se vždycky těšil na neděli až ho budou dávat. Nepropásnul jsem ani jeden díl.
Mohl jsem se dívat na další řady axn v češtině s jiným dabingem a nebo na netu s titulkama.
Chtěl jsem ale vidět ostatní díly opět v češtině se stejným dabingem,jelikož už jsem byl na tyto hlasy zvyklý.
Poslední dobou si říkám,že bych si stáhl pátou a šestou serií s titulkama a podíval se na ní,ale uvědomuju si,že už si vlastně nepamatuju všechny souvislosti z děje,minulost postav na ostrově a všechny souvislosti s tím spojené.
Mrzí mně,že jsem se na to nepodíval dřív ((
Jaký na to máte názor?
Na imdb, wiki, fansites nebo jinde určitě najdete shrnutí jednotlivých dílů, na pět řádků každý. By mohlo stačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.