Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Ztraceni

Od: heterak® odpovědí: 8 změna:

Sledoval jsem seriál Ztraceni,v českém dabingu který vysílala televize Nova. Poslední řada kterou Nova vysílala byla čvrtá. Tento poslední díl odvysílala asi před cca 3 lety.

Uplně sem tomuto seriálu podlehl. Celý týden jsem se vždycky těšil na neděli až ho budou dávat. Nepropásnul jsem ani jeden díl.

Mohl jsem se dívat na další řady axn v češtině s jiným dabingem a nebo na netu s titulkama.

Chtěl jsem ale vidět ostatní díly opět v češtině se stejným dabingem,jelikož už jsem byl na tyto hlasy zvyklý.

Poslední dobou si říkám,že bych si stáhl pátou a šestou serií s titulkama a podíval se na ní,ale uvědomuju si,že už si vlastně nepamatuju všechny souvislosti z děje,minulost postav na ostrově a všechny souvislosti s tím spojené.

Mrzí mně,že jsem se na to nepodíval dřív :(((

Jaký na to máte názor?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarka*
hodnocení

0x

Stáhnout všechno od 1. řady 1. dílu a zhltnout to znovu. Mluvím z osobní zkušenosti. :)

hodnocení

To se mi právě nechce dívat se na to znova od prvního dílu.

Nevíte někdo o nějakým hodinovým skeču,který zhrne v rychlosti všechny díly od 1.do 4.serie?

tarka*

Nechce? Tak to nejsi správnej fanoušek. :D

dobrak*
hodnocení

0x

Z této Voloviny si pamatuji jenom že tam byl nějaký tlustoch který při nedostatku jídla stejně přibíral :)

tarka*

Hugo alias Hurley :)

hodnocení

Nu dobrá,přemluv jste mě,podívám se na to znova,ale v originále s titulkama,aspon si procvičím angličtinu. Nevíte kde to stáhnout?

Našel jsem to jenom s dabingem.

dzordz*
hodnocení

0x

Na imdb, wiki, fansites nebo jinde určitě najdete shrnutí jednotlivých dílů, na pět řádků každý. By mohlo stačit.

hodnocení

Tak sem našel zhrnutí 1.až 3.dílů

,ale asi si to pustím celý znova. Prosím o odkaz na stránky kde bych si to mohl stáhnout v originále s titulky. Díky

doplněno 26.01.12 22:00:

oprava: 1.až 3. serie samozřejmě (ne dílu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]