Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

zitrejsi konec sveta

Od: patanana odpovědí: 19 změna:
co si myslite o konci sveta? je na tom neco
pravdy?bude se neco dit?:/

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrosik*
hodnocení

0x

Nebude se dit vubec nic neobvykleho :)

ohneta*
hodnocení

0x

Ano bude, rozdej rodičům dárky už dnes. Jinak program konce světa je zde.

naihonn*
hodnocení

0x

Ne, já vám říkám, že to bude pozítří. A bude to veselý. *ua*

zajixxx*

maximálně to neunese pár sebevrahů a žkončí, dřív než zkončí svět..

pacourek*
hodnocení

0x

Klid nic se dít nebude (to už by se něco dělo ted)

kangaroo*
hodnocení

0x

Dřív či později se nějaká velká katastrofa stane. :(

buss
hodnocení

0x

Ano, bude, půlnoc se blížíí. Gratuluji, po 703 x dotaz , co tak vrátit OP?

krkovicka*
hodnocení

0x
Ajeje nestihla jsem si dnes pořádně užít když už to mám za pár... *uf*
doplněno 20.12.12 22:40: Mohla jsem spáchat nějaký trestný čin,či se podílet na něčem nekalým...když už na mě zítra nemůžou;)
doplněno 20.12.12 22:54: Viděl jste někdo film Na hromnice o den více? Mohl udělat cokoliv a nic to nezměnilo:-D

To je přeci volovina, přežít mají ti hodní ;)

hodnocení

0x

co takhle toto...

zitrejsi konec sveta

To je už docela strý vtip a navíc dost nesmyslný, mayský kalendář je nekonečný a hodně vymakaný...

patanana
hodnocení

takze ...nechapu proc se my tu vysmyvate ...asi ste me dost dobre nepochopily!dotaz byl co si o tom myslite a jestly by se eventuelne mohlo neco stat...nekdy se my tu dostane fakt dobre odpovedi ale fakt se musim smat tem vasem kecum co pisete ;D kdyz nejste schopni odpovedet na to co se vas ptam proc sem teda pisete ...a v podstate ponizujete ;) prej co treba vratit op? to muze napsat fakt je nekdo kdo je uplne ... ;) skoda slov na vas ...jinak dekujz tem co se vyjadrily jak normalni lidi a ne jak trubky co si myslej ze jejich trapnej nazor nekoho zajima vy "inzeniri " :* :-D:-D:-D:-D:-D:-D
cocinkamichalka*

Jak se říká - na blbou otázku blbá odpověď. Pokud nejsi shopný/schopná pochopit, že to někteří mysleli jako vtip, nedivím se, že se bojíš konce světa.

patanana
hodnocení

;) ja jsem rekla ze se bojim?:D nevim o tom teda.

ccc*

1. O konci světa si nemyslím nic, protože je svět kulatý, takže nemá konec.

2.Ano je to pravda

3.Dít se bude, v sobotu, to zde budou otázky, proč jsme ještě tady

iz*

A vedle OP i školné, že?

ani123*
hodnocení

0x

Hele, uvidíš, že v sobotu 22.12.2012 (takže zítra) si tady budeme ještě smát...*haha* Pokud ti tady lidičky na tvůj dotaz neodpovídají, tak se zkus pošmejdit po netu... Určitě něco najdeš...:D

ladaadal*
hodnocení

0x

1- konec světa sice nikdy nikdo neviděl, ale to ještě neznamená, že svět nikde nekončí. S tou koulí je to taky ošemetný, neb je dosti hrbolatá.

2- samozřejmě je, jinak bych to v jedničce nepsal.

3- samozřejmě, že bude. Kdyby se nic nedělo, nebyly by dějiny.

*smich*:D*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]