Nejste přihlášen/a.
co si myslite o konci sveta? je na tom neco
pravdy?bude se neco dit?:/
pravdy?bude se neco dit?:/
19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
krkovicka*
0x
Ajeje nestihla jsem si dnes pořádně užít když už to mám za pár... ![*uf* *uf*]()
doplněno 20.12.12 22:40: Mohla jsem spáchat nějaký trestný čin,či se podílet na něčem nekalým...když už na mě zítra nemůžou![;) ;)]()
doplněno 20.12.12 22:54: Viděl jste někdo film Na hromnice o den více? Mohl udělat cokoliv a nic to nezměnilo![:-D :-D]()
doplněno 20.12.12 22:40: Mohla jsem spáchat nějaký trestný čin,či se podílet na něčem nekalým...když už na mě zítra nemůžou
doplněno 20.12.12 22:54: Viděl jste někdo film Na hromnice o den více? Mohl udělat cokoliv a nic to nezměnilo
bmbx®
To je už docela strý vtip a navíc dost nesmyslný, mayský kalendář je nekonečný a hodně vymakaný...
patanana
takze ...nechapu proc se my tu vysmyvate ...asi ste me dost dobre nepochopily!dotaz byl co si o tom myslite a jestly by se eventuelne mohlo neco stat...nekdy se my tu dostane fakt dobre odpovedi ale fakt se musim smat tem vasem kecum co pisete ;D kdyz nejste schopni odpovedet na to co se vas ptam proc sem teda pisete ...a v podstate ponizujete
prej co treba vratit op? to muze napsat fakt je nekdo kdo je uplne ...
skoda slov na vas ...jinak dekujz tem co se vyjadrily jak normalni lidi a ne jak trubky co si myslej ze jejich trapnej nazor nekoho zajima vy "inzeniri " :* ![:-D :-D]()
![:-D :-D]()
cocinkamichalka*
Jak se říká - na blbou otázku blbá odpověď. Pokud nejsi shopný/schopná pochopit, že to někteří mysleli jako vtip, nedivím se, že se bojíš konce světa.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]