Ajeje nestihla jsem si dnes pořádně užít když už to mám za pár... doplněno 20.12.12 22:40: Mohla jsem spáchat nějaký trestný čin,či se podílet na něčem nekalým...když už na mě zítra nemůžou doplněno 20.12.12 22:54: Viděl jste někdo film Na hromnice o den více? Mohl udělat cokoliv a nic to nezměnilo
takze ...nechapu proc se my tu vysmyvate ...asi ste me dost dobre nepochopily!dotaz byl co si o tom myslite a jestly by se eventuelne mohlo neco stat...nekdy se my tu dostane fakt dobre odpovedi ale fakt se musim smat tem vasem kecum co pisete ;D kdyz nejste schopni odpovedet na to co se vas ptam proc sem teda pisete ...a v podstate ponizujete prej co treba vratit op? to muze napsat fakt je nekdo kdo je uplne ... skoda slov na vas ...jinak dekujz tem co se vyjadrily jak normalni lidi a ne jak trubky co si myslej ze jejich trapnej nazor nekoho zajima vy "inzeniri " :*
cocinkamichalka*
Jak se říká - na blbou otázku blbá odpověď. Pokud nejsi shopný/schopná pochopit, že to někteří mysleli jako vtip, nedivím se, že se bojíš konce světa.
patanana
ja jsem rekla ze se bojim?:D nevim o tom teda.
ccc*
1. O konci světa si nemyslím nic, protože je svět kulatý, takže nemá konec.
2.Ano je to pravda
3.Dít se bude, v sobotu, to zde budou otázky, proč jsme ještě tady
Hele, uvidíš, že v sobotu 22.12.2012 (takže zítra) si tady budeme ještě smát... Pokud ti tady lidičky na tvůj dotaz neodpovídají, tak se zkus pošmejdit po netu... Určitě něco najdeš...:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.