Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metallica - nej místo na stadionu

Od: borax* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v květnu chceme na koncert, který je v Synot Tip Aréně (Eden). Řešíme, které místo bude nejlepší. Naproti podiu (bude to dál, ale poslech bude asi lepší) Nebo na boku (modré) , tam asi uvidíme, ale mám strach aby zase nebyl horší poslech. Přikládám plánek: metallica.cz/... máte někdo zkušenost, díky moc!

..na stání nehrozí mám 164 cm :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zasadne chodim do mist zluteho sektoru,s dobrym dalekohledem je to super zazitek,bez tlacenic,minuly tyden pink floyd,super.na plose stejne moc neuvidis.

borax*
hodnocení

Díky, na plochu ne, jak píšu. Spíš mi jde o boční tribuny...Posledně byly dalekohledy zakázané :(

jo,taky se nam to snazili namluvi,ale neuspeli.ty boky nejsou uplne out,ale ne moc blizko.p.s.na floydech se mohlo prinest cokoliv!zadna kontrola-nevidne

borax*
hodnocení

Žluté jsou vyprodané...a to ještě nezačal oficiální předprodej...takže je to vyřešeno. Snad to bude na boku ok. Ale díky za radu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]