Nejste přihlášen/a.
Na Ukrajině rozprodán vojenský materiál několika šikovným podnikavcům, nýní část zbroje za vyšší cenu prodávají podnikavci zpět Ukrajinské armádě, tak jsem to četl v Rakouském tisku. Nevím jak to bylo v Česku, ale nýní při dozoru armády stěhování munice z Vrbětic do Květné, mi některé kroky připomínají Ukrajinu. Má někdo v tomto přehled, když v právním státě se vojenský materiál rozprodá podnikavcům, bez ohledu na jeho další osud, zabezpečení a kontroly komu je dále prodán, možná i teroristům .
Imex Group patří mezi typ firem, jejíž majitelé vládnou vládám, potažmo vládě takového loutkového státu, jakým je ČR. Situace na Ukrajině mě zajímá jen do té míry, kolik peněz z českého eráru hodlají Zaorálek s Vopěnkou vyhodit do luftu na léčení Majdančiků a podporu ukrajinské loutkové vlády. Nijak nezastírám, že bych jim nedal ani korunu a nepřijal jediného Ukrajince jako politického uprchlíka, zvláště za současné situace, kdy po svržení Viktora Janukovyče na Ukrajině oficiálně zavládl Ráj na Zemi. Samozřejmě chápu, že se mě druholigový ostravský dramaturg se sudeťáckým samozvaným lesníkem asi ptát nebudou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.