Nejste přihlášen/a.
Včera rovnou do spamu mi spadla tato zpráva. Nic od pošty neočekávám, ten češtin je ve zprávě hrozný. Nedostal tuto zprávu někdo z vás? Co si o tom myslet? Nic jsem nerozklikávala - co s tím? Děkuji za nápovědu.
Ceská pošta (post@cs-post.info)
Informace o Vaší zásilce
Včera 17. 11. 2014, 12:48:26
Vaše zásilka DR167651954C dorazila na 14. listopadu 2014. Courier nebyl schopen doručit zásilku pro vás. Vytisknout informace o Vaší zásilky a ukázat, že v nejbližší poště, aby si zásilku.
Stáhněte si informace o zásilka
Pokud je zásilka neobdrží do 15 pracovních dnů Česká pošta bude mít právo nárokovat odškodnění od si pro své udržení ve výši 52,5 Kč za každý den vedení.
Můžete si najít informace o postupu a podmínkách při pozemku chov v nejbližší kanceláři.
Neotvírat, mazat. Jasný podvod, ta čeština. Na víc pošta posílá maily z adresy xxx@cpost.cz
doplněno 18.11.14 18:02:Nebo tak. Já o tom nečetl, jen mi to bylo jasné, že je to podvod hned jak jsem to viděl. Ostatně vetšinou ani takové maily nestuduji a letí pryč tak rychle, jak přišly.
Tomibender, neotvírat, nemazat, ale přeposlat na info@cpost.cz . Česká pošta, s.p. vydala toto varování na svých stránkách a žádost o přeposílku již 13.11.2014.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.