Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocit na zvraceni,nechutenství

Od: jitkaf* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, uz asi mesic se mi objevují pocity na zvraceni, vždy ale během par hodin opět vymizely.Ted uz je to ale 3.den v kuse,nemohu se toho zbavit, u lékařky jsem byla, napsala mi nejake tobolky na lepší trávení před jídlem a taky jsem dnes byla na krvi a zítra jdu na sono břicha. Ani po tobolkach se ale nevolnost nezlepsuje a nechuť k jídlu je porad horší, nemůžu uz do sebe dostat témeř nic. Pridala se i celkova slabost. Musím jeste dodat ze posledních par měsíců mám kvůli nedostatku času velmi nepravidelnou stravu (napr. pouze i jedno jídlo denne), také mám problémy s krční páteří ale nemyslím si, ze by to mohlo mít souvislost,co si myslíte?dekuji za kazdou radu. Jitka,20let.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky to můžou být nervy, stres..co vy na to?

drejdl*
hodnocení

0x

Jitko, co těhotenství? Nějak jste se nezmínila.

Jinak je to podle mě porucha procesu příjmu a zpracování potravy. Žaludeční chemismus je velmi citlivý mechanismus a vy mu teda dáváte zabrat. Hlavním vegetativním nervstvem v trávicím traktu a hlavně v žaludku je bloudivý nerv (n. vagus, X. hlavový nerv), který vše řídí. Při nepravidelné stravě a k tomu stres Vám dá najevo, že toho máte nechat právě pocity nausey i zvracením. Takže moje rada - za každých okolností pravidelná strava, SNÍDAT, ne těžkou stravu, semtam jogurt. Jinak si koledujete o žaludeční vřed nebo hůře, zánět slinivky břišní.

borax*
hodnocení

0x

No to je celkem bídná výmluva, že kvuli nedostku času nejíte. S takovým přístupem vám bude blbě pořád, jen zbytečně přiděláváte doktorce práci a zdržujete ji.

martinaa*
hodnocení

0x

Jasně, že když nejíte, je Vám blbě a přidá se celková slabost. Ráno pěkně snídani, pak něco malého na oběd, svačinu.. neříkejte, že nestihnete ráno sníst třeba croissant nebo večer připravený kouek chleba se šunkou.

doplněno 16.01.13 17:09:

Jinak k té krční páteři - ta ovlivňuje vše, i chuť k jídlu, bolesti v krku apod. Nebylo by špatné čas od času si doma zcvičit něco právě na krční páteř nebo jít na masáž.

doplněno 16.01.13 17:09:

"zacvičit"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]