Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslite, ze vazne zablokuji ulozto.cz?

Od: lindaf* odpovědí: 11 změna:

Dobry vecer, ted jsem videla ve zpravach, ze se bude ulozto soudit a ze ho asi zrusi viz. datarama.aktualne.centrum/...

jaky na to mate nazor?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

deiv19*
hodnocení

0x

Ono je to ze dne 18.10.2011

Sorry za spam nejde mi poslat vnitřní poštou.: deive je zajímavé, že když přijdu z nerozhodní cz na poradnu a otevři první dotaz tak tu jsi zase ty. Poznal jsem tě podle podobného jména a stejného obrázku. Je zajímavé potkávat jidi na různých webech ve stejnou dobu. :))

doplněno 24.01.12 20:23:

A k tomu uložtu: Podle mě ho nezruší. jednají podle pravidel a mažou nahlášené soubory. (to megaupload nedělal) TAky bych byl naštvaný kdyby ho zrušili.

lindaf*
hodnocení

no ja tomu teda moc nerozumim, ale az uz jednaji nebo ne, tak stejne, kdyz jsou tam filmy, tak kazdy si je stahne misto aby koupil DVD nebo sel do kina... :) tk je to takovy divny no nevim... *nevi*

hodnocení

0x

Kdyby zrušili ulož.to tak bych byl nasr#nej. Kdyby zrušili fejsbůk tak by asi hodně lidem včetně mě ušetřili hóóódně času.*smich**smich**smich*

lindaf*
hodnocení

no u primne ja taky, to co vecer nestiham druhy den na to koukam tak... :D

lindaf*
hodnocení

a je trestne stahovani nebo jen kdyz to tam nekdo vklada? :) cetla jsem ze stahovani ne jen to vkladani ...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ta si budu videa stahovat z nejakeho africkeho servru a bude klid a nebo si ten server v nejakej bananovej republice zalozim a budu rejzovat *smich*

hodnocení

0x

Když zablokují, tak povstanou nový bojovníci.

dzordz*
hodnocení

0x

Můj názor je, že už před nějakým časem se začaly některé sdílené soubory pojmenovávat n3j@k t4kh13, aby se nedaly vyhledávat. Pokud to je navíc šifrovaný archiv s heslem, tak se taky nikdo nepodívá, co tam je. Příjemce musí mít přímý odkaz + heslo.

Provozovatelé serverů pro sdílení mohou mít za povinnost kontrolovat, co tam aktuálně mají. Těžko po nich ale někdo bude chtít, aby slídili a hledali hesla.

No a nebo ty banánové republiky no :)

hodnocení

0x

Já v tom vidím blížící se konec mayského kalendáře, všechno začíná pomalu, ale jistě jít do kopru a 21.12.2012 do vyvrcholí :D*haha*

polinek*

no ten film dnes o konci světa to byl nářez. A k tomu ještě 21 je pro mne negativní číslo.

doplněno 24.01.12 22:35:

no a ve zprávách o ulož to mluvili ,že se to bude rušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]