Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, ted jsem videla ve zpravach, ze se bude ulozto soudit a ze ho asi zrusi viz. datarama.aktualne.centrum/...
jaky na to mate nazor?
Sorry za spam nejde mi poslat vnitřní poštou.: deive je zajímavé, že když přijdu z nerozhodní cz na poradnu a otevři první dotaz tak tu jsi zase ty. Poznal jsem tě podle podobného jména a stejného obrázku. Je zajímavé potkávat jidi na různých webech ve stejnou dobu. )
A k tomu uložtu: Podle mě ho nezruší. jednají podle pravidel a mažou nahlášené soubory. (to megaupload nedělal) TAky bych byl naštvaný kdyby ho zrušili.
Kdyby zrušili ulož.to tak bych byl nasr#nej. Kdyby zrušili fejsbůk tak by asi hodně lidem včetně mě ušetřili hóóódně času.
Můj názor je, že už před nějakým časem se začaly některé sdílené soubory pojmenovávat n3j@k t4kh13, aby se nedaly vyhledávat. Pokud to je navíc šifrovaný archiv s heslem, tak se taky nikdo nepodívá, co tam je. Příjemce musí mít přímý odkaz + heslo.
Provozovatelé serverů pro sdílení mohou mít za povinnost kontrolovat, co tam aktuálně mají. Těžko po nich ale někdo bude chtít, aby slídili a hledali hesla.
No a nebo ty banánové republiky no
Já v tom vidím blížící se konec mayského kalendáře, všechno začíná pomalu, ale jistě jít do kopru a 21.12.2012 do vyvrcholí :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.