Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na vanoce?

Od: kubik* odpovědí: 11 změna:

Dobry vecer, vim ze tato otazka tu byla nespocetne. Ale resim kazdorocni problem ovsem letos je nejvetsi :D. Mamka chce vedet co si preju na vanoce a ja vubec nevim co si prat. Mam 23 roku a zajimam se tak vseobecne o auta, obcas nakou hru na pocitacu, krajne o motorky. Bavi me aji neco vytvaret nebo kutit v dilne. Nedavno jsem byl v cajovne a nadchla me velmi vodni dymka. Samozdrejme darky by mely byt v primere cenove vyssi a ne aby byli nekde kolem 10 000 nebo 20 000 kc. Dekuji za tipy a rady :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

jelikož jsme skoro stejně staří, tak ti rozumim, mě se taky rodiče ptají co chci k Vánocům, už druhým rokem říkám, že nic. Tak jsme domluvili, tak že mi dají prostě peníze já si je dám na účet a až mě něco zaujme koupim si to a přijdu jim to ukázat, aby věděli, že jsem si opravdu něco koupil :-D

kubik*
hodnocení

Nojo jenze oni by pak byli sklamani ze nemohli nic koupit , sice mi daji aji naky darky co sami vymysli ale proste na vanoce se mi vzdycky snazi koupit to co bych si pral. A me je uprime prijemnejsi kdyz vidim jak sou radi ze mi daji darek a vidi ze sem sneho nadsenej nez kdyz mi daji jen obalku :)

hop®
hodnocení

0x
Ahoj, u nas v rodine fungovaly "poukazky". Rodice nedavali penize do obalky, ale rucne kreslene "seky" v ruznych hodnotach, a kdyz se mi neco moc zalibilo, vybral jsem tyhle "poukazky" v potrebne hodnote a s rodici sel na nakup. Kdybych dostal stovku (v te dobe), tak ji promrham treba ve zmrzlinach. Takhle me ucili stradat a jeste meli kontrolu nad mym vyberem, a ta radost z hodnotnehn darku byla sice pozdeji, ale oboustranna a uprimna !

lidus*
hodnocení

0x

Dárek pro kutila přece není problém, je tolik krásného nářadí. Myslela bych si, že můj kutil už všechno má ale každý rok se něco najde.

kubik*
hodnocení

No problem by to sice nebyl ale co vybrat abych to pouzival casteji a ne parkrat za rok :) mozu poprosit o tipy :)

iz*

To byste přece měl vědět Vy! Čemu se nejčastěji věnujete? Co byste si rád vyzkoušel, ale nemůžete, protože nemáte vhodné nářadí?

Koupila jsem pěkné pilníky /ty staré prý už má hodně opilované/, také soupravu závitníků a přední i zadní zástěrky na naše auto. Oni ti dacani ve Škodovce šetří na nesprávném místě, zástěrky se už dneska "nenosí" a bláto pak stříká až na střechu.

Ode všeho mám schované účtenky, kdyby něco, může si to vyměnit za něco jiného, co by mu víc vyhovovalo. Tak jsem se časem naučila koupit i kotoučovou pilu, brusku, pak nějaké...ani nevím, co to už bylo, vypadalo to jako stromečky, byly 3 různých velikostí, vrtalo se tím a ta díra se pořád pravidelně zvětšovala...*smich*

Určitě si něco vyberete, neznám kutila, který by mohl říct, že už má ve své dílně úplně všechno. Jaga.

Úplně největší srandu jsme zažili, když děda prohlásil, že si přeje závitníky. Udělala jsem si z něj legraci a povídám mu: Tak já Ti je tedy uvařím. Koukal divně. Povídám mu: Závitníky, to je přece zamotané maso, v něm náplň - okurka, salám, cibule...Nevěděl, co si má myslet, zda to myslím vážně či ne. Pak zaúpěl: To jsou ale závitky, ty troubo! Já chtěl závitníky!

Ale aspoň není doma pořád smutno. Teď hlavně aby mi nevlezl na Poradnu a neviděl, co mu chystám. Bylo by po překvapení. *:(*

lidus*

Jaguš s těmi zástěrkami u aut je to jinak, kupujeme právě auto a tak jsem téměř znalec. Manžel také chce zástěrky aby bláto nestříkalo a nešpinilo podběhy a prodejci u několika značek nám vysvětlili, že je to nemoderní, kazí to celkový dojem z vozu a žádá to jen velmi málo a většinou starých, zkostnatělých zákazníků. Ještě, že je to možné za doplatek, můj zkostnatělý, starý muž na tom totiž trvá.

Nákupem pro kutily a sportovní střelce jsem již rovněž odborník (co nevím na to se zde zeptám), různé frézky na dřevo, pilky na dřevo na železo, svářecí kukla, vytěráky a spousta úložných boxů...Ničeho nebude nikdy dost a když má kutil brusku malou a velkou tak rozhodně zajásá na té střední nebo na kvalitních brusných kotoučích.

hodnocení

0x

Kubíku, svůj problém rozdělte na dvě hromádky. Radost pro sebe a radost pro darující rodiče. Klidně si přejte polštář nebo deku. Je to praktické, veliké, viditelné, v Jysku se nevydají z poslední koruny. ;) A pak si přejte něco pro sebe, co se až tak rodičům nemusí líbit. A když vás nic nenapadá, tak pěknou obálku s penězi. Víte, že existují ve všech obchodech a divadlech dárkové poukazy? Na poukaz si pak vyberete to, co potřebujete. A taky existují předplatné různých časopisů, zážitků a já nevím čeho všeho.

hodnocení

0x

Posledních 15 let dostávám buď oblečení nebo chlast :) Oblečení mi většinou nesedí, případně není můj styl a k ničemu se to nehodí (za 3 roky ve skříni to dám do charity.., musím to použít alespoň jednou na nějaký rodinný sraz, narozeniny atd.., aby to matka viděla).

Co potřebuji, to si koupím hned. Co si přeji - to je k nezaplacení.

Jestli nemáte žádné závazky a chcete si ještě něco zažít, co třeba něco z tohoto? adrop.cz/...

cesmina*
hodnocení

0x

Manžel dostane nárazový šroubovák ,aby si usnadnil povolování šroubů.Nebo co takhle sedací vak ,můžete v něm třeba relaxovat s knihou nebo sluchátky na uších a poslouchat hudbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]