Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz ,má někdo zkušenosti s Firmou LUCKY-LIVE? Nabízejí práci,náslechaře pozvali mě na pohovor a mov mě zajíma názor Vás ostatních,podělte se o zkušenost děkuji ...
Ahoj, firma Lucky live je podvodná firma, nechoď tam protože tě oberou i o to co máš v kapse. At už jde o Frýdek-Místek, Brno, Orlová, Ostrava atd. Všechno je to podvod, chtělo by to na ně zavolat policii nebo nějaký úřad ať tu jejich činnosti zastaví!
já už na úřadě byla,jelikož mě taky odrbvali o peníze a nikdo to se mnou nechtěl řešit.Řekli,že do 4000kč je to jen přestupek a zabývat se tím nebudou. navíc jsem měla donést an úřad jako důkaz kolik mám odpracovaných hodin,což mi luckylive nevystavil a samozřejmě záhadně se mi nba výplatní pásce místo jednoho měsíce objevily jen 2 odpracované dny
takže můj názor na ně. Na každou svini se vaří vodda a dofám,že se už i oni brzo uvaří.
Ano plně souhlasím, dejte si na mě pozor pokud s Vámi bude jednat JANA SÍKOROVÁ NEBO HANA ČECHOVÁ, JSOU to největší podvodnice a celá ta firma s nima, slibují hory doly ale ve výsledku nejen že si nic nevyděláte ale děláte pro ně zadarmo a uplně něco jiného než jste měli dělat. Nerozumím jak tohle možné v čr, jak to někomu může stále procházet. Měli by je zavřít jsou to PODVODNÍCI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.