Nejste přihlášen/a.
anketa o doplnění mého nicku -jedná se mi o jedno písmenko na konci,děkuji za podporu
Stríbrnák
doplněno 24.01.12 17:37:muj stávající nicj byl stribrna,proto o toto žádám,jelikož při registrci poslední písmenko nějak uteklo,děkuji
nevím
Jejda, myslím, že jsem někde četl, že nick zakládala Vaše manželka, proto ten ženský rod! Ale možná se mýlím...
Osobně nijak proti změně nicku nejsem, ovšem rozhodující slovo bude mít Admin. Asi to bude znamenat zásah do databáze, přizpůsobení vyhledávání a nevím co ještě. A nejspíš by nebylo dobré, kdyby se to z výjimky stalo pravidlem, jako na některých jiných serverech...
Asi nejjednodušší by bylo se registrovat pod svým novým nickem a tento nechat manželce...
Hope,moje manželka to nezakládala,ale zakládal jsem to já manželce,ale mělo tam být opravdu Strříbrnák,adminovi jsem to již psal a ten mi sdělil at dám anketu,tak proto
doplněno 24.01.12 17:55:a děkuji věčnýmu tulákovi za plus
nevím
Jestli jste nick zakládal Vy manželce nebo ona sama asi není důležité, myslel jsem to tak, že prvotně byl nick určen pro ni.
Ale jak už jsem psal, osobně proti této kosmetické úpravě nicku nic nemám! A pokud máte i podporu Admina, tak samozřejmě držím palce!
ano určitě
Určitě pro doplnění.
Někdy se podle nicku nedá poznat jaké pohlaví má uživatel/ka a potom musím hodně číst abych věděl jak oslovit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.