Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 23let mám dítě a jsem beznadějně zamilovaná do jednoho kluka nevím mám strach že až on bude mít holku a nebudeme se moc spolu stýkat zapomene na mě nevzpomene si co mezi námi bylo přitom je nám spolu krásně má mě rád já jeho syn ho zbožnuje prostě se bojím začít něco novýho novej vztah protože vím že ty city co mám k němu nikdy už nikomu nedám. miluji ho nechci o něj přijít ale prostě mě nechce a mě to sere, neskutečně moc noci probrečím,pořád se mi o něm zdá tohle přece není normální. poradte mi co mám dělat, protože já jsem z toho maximálně tak zralá na psychinu. díky za odpověd
Dobrý den, jste zamilovaná a máte strach, že to skončí, resp. ten chlapec ztratí (nebo již ztrácí) zájem. Asi je to ve vztahu docela normální obava, ale s tím se musí počítat. To dítě máte spolu?
Jste ve vztahu nebo to není vztah? Ono je to o strach to po Vás číst, tak to zkuste upřesnit. Zdravím!
Ahoj. Pokud on Vás nechce, pak s tím nenaděláte nic. Musíte hledat partnera, který bude chtít Vás i Vaše dítě a bude vás mít oba rád. City se nedají vynutit a nemá smysl se k vůli tomu trápit. Máte dítě, soustřeďte svoji lásku na něj. Však on se ten pravý, který vás oba bude chtít, také najde. Možná kdybyste změnila trošku slovník, Vaše šance by se zvýšily. Neberte to, prosím, ve zlém...Někdy člověk nemůže mít prostě vše, co by chtěl...
On má také dítě - píšete, že jeho syn ho zbožňuje. Proto on asi hledá takovou dívku, aby byla pro toho jeho syna dobrou matkou. Vy už své dítě máte, třeba on se bojí, abyste mu nedávala přednost před tím jeho. Proto zřejmě hledá ženu bez děcka. Jinak mi to připadá, že jste si asi šňupli - on Vás má rád a je vám spolu krásně, ALE on Vás prostě nechce.
Tak jak to tedy je? Asi si trochu dost protiřečíte.
Počkejte až vystřízlivíte, ono se vždycky všechno nějak vyvrbí, jen se to nesmí řešit s nadupaným mozkem. Jediné, s čím bezvýhradně mohu souhlasit je to, že jste opravdu zralá na psychinu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.