Hm a kdepak žijete? V Krkonoších či v Jeseníkách to asi nebude, viďte. Nebo máte dojem, že i tam je málo sněhu? Já po sněhu netoužím, je ať si ho příroda klidně nechá. Ale nějaká ta vláha je potřebná, jinak by bylo sucho.
Zdravím anabello! Tak si udělejte výlet do Jizerských hor a můžete si stavět iglů. U nás už není sníh kam házet. Máme okna dost vysoko, ale přes haldy nevidíme. Ráno projede traktor a je to na hodinku práce. A přejede během dne ještě nejméně dvakrát a znovu nástup před dům. A to u nás ještě nešuplo ze střechy. Takže jak kde! U nás se zima ozvala na plné pecky a nevypadá to, že by polevila.
Mně předpovídají zimu srny: Pokud brzy změní letní oděv za zimní a shlukují se do větších celků, lze očekávat dlouhou chladnou zimu. Letos neměnily kožich ještě v listopadu (proti loňsku), takže to s tou zimou skutečně nemusí být valné.
Letošní zima je moc fajn. Sníh byl jen jeden den na začátku roku a druhý den někdy teď, myslím v sobotu. Celý minulý týden jaro, včera jaro, dnes taky jaro, aktuálně 9°, tak se mi to líbí.
Jsem naší brněnskou nezimou nadšená, můžu ven s vozíkem. Od jakživa říkám, že sněžit má na horách a ne ve městech. Dcera ta nadává, že je vnučka stále od bláta. Pamatuju už dost a dokonce i zimu bez sněhu.
Plně souhlasím.Táta mi z Jeseníků volal a co tam mají sněhu ani si nedovedu představit.U nás nic, dokonce v pět ráno zpívají ptacci.Maximálně vichřice s deštěm...Je to na prd... :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.