Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letošní zima nebude?

Od: anabella* odpovědí: 12 změna:

Mám takovou dost neobvyklou otázku co se týče počasí.Připadá my,že letos žádná zima snad ani nebude.Bude nebo nebude zima a sníh?Čím to je?Klimatem?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Hm a kdepak žijete? V Krkonoších či v Jeseníkách to asi nebude, viďte. Nebo máte dojem, že i tam je málo sněhu? Já po sněhu netoužím, je ať si ho příroda klidně nechá. Ale nějaká ta vláha je potřebná, jinak by bylo sucho.

anabella*
hodnocení

Žiju ve středních čechách a tady zima jako na horách určitě není,připadá my že je jaro!

A mi připadá, že mě omyjou. Taková zima! Topím od rána do noci.

uska*
hodnocení

0x

Každé ráno minimálně hodinová rozcvička s hrblem na sníh. Bariery rozhrnutého sněhu podél cesty jsou mému mini autíčku po okna.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ja se zeptam, jake to bude mit nasledky. Je tu jak na jare, klistata se pry promnozi a i ostatni skudci...

Jara už se dočká málokdo, to neřešte!

lidka*
hodnocení

0x

Zdravím anabello! Tak si udělejte výlet do Jizerských hor a můžete si stavět iglů. U nás už není sníh kam házet. Máme okna dost vysoko, ale přes haldy nevidíme. Ráno projede traktor a je to na hodinku práce. *uf* A přejede během dne ještě nejméně dvakrát a znovu nástup před dům. A to u nás ještě nešuplo ze střechy. *ee* Takže jak kde! U nás se zima ozvala na plné pecky a nevypadá to, že by polevila. *bum*

fran
hodnocení

0x

Mně předpovídají zimu srny: Pokud brzy změní letní oděv za zimní a shlukují se do větších celků, lze očekávat dlouhou chladnou zimu. Letos neměnily kožich ještě v listopadu (proti loňsku), takže to s tou zimou skutečně nemusí být valné.

dzordz*
hodnocení

0x

Letošní zima je moc fajn. Sníh byl jen jeden den na začátku roku a druhý den někdy teď, myslím v sobotu. Celý minulý týden jaro, včera jaro, dnes taky jaro, aktuálně 9°, tak se mi to líbí.

lidus*
hodnocení

0x

Jsem naší brněnskou nezimou nadšená, můžu ven s vozíkem. Od jakživa říkám, že sněžit má na horách a ne ve městech. Dcera ta nadává, že je vnučka stále od bláta. Pamatuju už dost a dokonce i zimu bez sněhu.

krkovicka*
hodnocení

0x
Plně souhlasím.Táta mi z Jeseníků volal a co tam mají sněhu ani si nedovedu představit.U nás nic, dokonce v pět ráno zpívají ptacci.Maximálně vichřice s deštěm...Je to na prd... :D

lui*
hodnocení

0x

Jablonec nad Nisou, za poslední týden asi půl metru sněhu. Zítra se má vyjasnit a ochladit. Zima je tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]