Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agresivní sprchový gel

Od: sampon odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nedávno jsem si koupil nový sprchový gel a opět je, jak já říkám, agresivní.

Když se s ním umyji a bublinová voda zateče tam...no dolů na přirození na sliznici, NESKUTEČNĚ to pálí, štípe, bolí.

Dělají vám to také některé sprchové gely?

Zajímalo by mě kterou složkou je toto způsobeno. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mon*
hodnocení

0x

Já sprcháče nepoužívám, tak nevím.. ale proč ho používáte, když vás to pálí?

sampon
hodnocení

Nikdo neřekl, že ho používám. Prostě jsem jej jednou zkusil.

Vaše odpověď je, promiňte, úplně k ničemu.

junkers*
hodnocení

0x

Podle mě bude problém spíš s přirozením. Nějakej zánět, nebo tak, standardní přirození sprchový gel snáší bez problému.

sampon
hodnocení

To si nejsem právě jistý. Jiné potíže nemám a toto se děje už několik let vždy jen u některých sprchových gelů, když chci vyzkoušet nějaké nové. :)

ydal
hodnocení

0x

Ahoj, nikdy jsem od nikoho neslyšela, že by to sprchový gel pálil, tak jestli to fakt nebude spíš nějaký zánět. Napadlo mě, že bys mohl vyzkoušet sprchový gel pro ženy, měl by být šetrnější a uvidíš, jestli to bude pálit...anebo nějaký dětský.

ivpe*
hodnocení

0x

Mně se nikdy se sprchovým gelem nestalo, že by to pálilo. Naopak se mi to stalo s obyčejným mýdlem, když se dostal do močové trubice, u sprchového gelu bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]