Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám rád seriály kde se řeší nějaká záhada a zároveň tam jde i o postavy, jejich vztahy - House, NCIS, Sběratelé kostí,... Stáhl jsem si pár dílů Kriminálky Miami, ale tam furt řeší vraždy a jinak se tam nic neděje Neznáte nějakej seriál co by se mi mohl líbit?
Díky předem za tipy
Žena za pultem...Žádný vraždy.hodně vztahů...
Ale ke koukání je třeba Hvězdná brána,všechny série...
Dexter, ten je na vraždy, vztahy i napětí celkem intenzívní. Nebo Breaking Bad, tam je vyšetřování vlastně jen okrajově, hlavními postavami nejsou policajti, ale takoví netradiční zločinci, do kterejch by to nikdo neřek. A nebo Fringe, které je spíš scifi a děj věčně někam zabíhá bokem a v hlavní linii se posune jen občas. Nebo Firefly, scifi/western, záhady žádné, vztahy ano, celkově výborná zábava. No a nakonec nejlepší seriál, co byl kdy natočen, Twin Peaks, tam si přijdete na záhady, postavy, zápletky, zvraty, další záhady a napětí a navíc i perfektní herecké výkony, možná vám bude připadat trapný a starý, ale po pár dílech se už neodtrhnete, nevím o nikom, komu by se nelíbil nebo kdo by po zhlédnutí litoval
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.