Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo pomůže milovníkovi hudby bez talentu?

Od: hudebnicek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, miluji hudbu, strašně ráda zpívám a ráda bych zpívala dobřee, jenomže jsou tu 2 problémy: když si zpívám sama pro sebe, vždy se mi strašně směje jeden rodinnný příslušník, prostě si zapnnu na PC karaoke a on se mi řehtá, to mi uplně drtí ten poslední kousek sebevědomí... hudbu miluju a zpěv taky, chci umět zpívat

. měla bych mít hudební sluch jelikož moje mamka zpívá strašně krásně a celá její rodina jsou muzikanti a táta je sám muzikant... poradil by mi někdo? existují nějaké cvičení, kterými se můžu zlepšit? Tedy stručně, jak se naučit zpívat? :( tak strašně závidím holkám co umí zpívat mooc :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Obrať se na odborníka. Nejbližšího učitele zpěvu najdeš v základní umělecké škole. Je jenom velmi málo lidí, kteří skutečně nemají hudební sluch. U ostatních lze pod dobrým vedením rozvinout.

hm*
hodnocení

0x

"Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí."
Jestli nemáš hlas, sice ho lze trochu natrénovat, ale hezky zpívat prostě nebudeš. Zeptej se toho "rodinného příslušníka" :) , co konkrétně se mu nezdá. Mít sluch je sice nutné, ale nestačí to. A zeptej se i mamky na tvůj zpěv, ale vyžaduj, aby nic nezakrývala a byla objektivní.

Zpěv bez talentu a vloh nejde. Resp. ne dobrý zpěv. Jestli se ti hudba líbí, zkus nějaký nástroj. Když nebude zrovna dechový, budeš si moci někdy zazpívat při hraní. Třeba budeš v tom hraní dobrá a zpěv proto necháš jiným, se kterými se navzájem báječně doprovodíte.

hodnocení

0x

Určitě do ZUŠky. Pokud jsi z hudebně založené rodiny, myslím že bys neměla mít problém se naučit.

Ovšem znám spoustu lidí, kteří zpívají rádi, nahlas, myslí si že umí, ale poslouchat je je utrpení. A nedokáží rozeznat ani falešný zpěv někoho jiného :)

Držím palce ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]