Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, miluji hudbu, strašně ráda zpívám a ráda bych zpívala dobřee, jenomže jsou tu 2 problémy: když si zpívám sama pro sebe, vždy se mi strašně směje jeden rodinnný příslušník, prostě si zapnnu na PC karaoke a on se mi řehtá, to mi uplně drtí ten poslední kousek sebevědomí... hudbu miluju a zpěv taky, chci umět zpívat
. měla bych mít hudební sluch jelikož moje mamka zpívá strašně krásně a celá její rodina jsou muzikanti a táta je sám muzikant... poradil by mi někdo? existují nějaké cvičení, kterými se můžu zlepšit? Tedy stručně, jak se naučit zpívat? tak strašně závidím holkám co umí zpívat mooc
"Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí."
Jestli nemáš hlas, sice ho lze trochu natrénovat, ale hezky zpívat prostě nebudeš. Zeptej se toho "rodinného příslušníka" , co konkrétně se mu nezdá. Mít sluch je sice nutné, ale nestačí to. A zeptej se i mamky na tvůj zpěv, ale vyžaduj, aby nic nezakrývala a byla objektivní.
Zpěv bez talentu a vloh nejde. Resp. ne dobrý zpěv. Jestli se ti hudba líbí, zkus nějaký nástroj. Když nebude zrovna dechový, budeš si moci někdy zazpívat při hraní. Třeba budeš v tom hraní dobrá a zpěv proto necháš jiným, se kterými se navzájem báječně doprovodíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.