Nejste přihlášen/a.
Ahoj, našel jsem na street view dům tohoto únosce. Už je to starší případ. Není to nic tajného, adresa domu je volně k nalezení----> lidovky.cz/...
Zajímá mě, proč je dům zamlžený? Ať se pohnu kamkoliv, z každého pohledu je to zamlženo. Jaký to má smysl? Nic mě nenapadá. Snad to Google dělá schválně.? Děkuji za nápady!
Nevím, ale nápad mám - v USA když vyjádříš nesouhlas se zveřejněním obrazu Tvého soukromého majetku, třebas to musí respektovat, pod hrozbou pokuty.
doplněno 07.01.15 22:13:Napadlo mne to proto, že známej, kterej žije v NY, říkal, že tam, když si na kaslík dáš nálepku, že si nepřeješ vhazovat reklamu, tak formy toto prostě musí dodržet. U nás to někdy dodržujou, ale někdy ne, a postih žádnej. Ale u nich, jakmile to porušej, tak tvrdě platěj. On mi říkal, že občas se opravdu nějaký roznašeč letáčků splete a ta firma pak, když si dotyčnej stěžuje, tak bez řečí zaplatí. Dokonce se mi ten známej přiznal, že jednou potřeboval peníze a říkal si Už by mi tam zas moh někdo něco hodit ..nevím, nakolik to myslel vážně, práci má dobrou, ale třeba to bylo v začátcích.
oprava: firmy.
Zajímalo by mně, zdali je to rozmlžení tento nebo podobný důvod, či nikoli.
On ten "street view" je celý čím dál, tím horší. Včera jsem potřeboval najít jeden konkrétní dům v konkrétní ulici v Praze a zjistil jsem, že jsou rozmazané tabulky s čísly domů (to ještě nedávno nebylo), takže orientace prakticky nulová. Chápal bych to třeba u SPZ aut a obličejů lidí, ale proč nesmím vidět číslo domu? Celá tahle věc se tak stává značně nepřehledná a pomalu přestává mít smysl.
doplněno 08.01.15 12:31:honzajs122 - Jenže ono to není všude, jen v některých ulicích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.