Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je street view zamlžené?

Od: petrht odpovědí: 4 změna:

Ahoj, našel jsem na street view dům tohoto únosce. Už je to starší případ. Není to nic tajného, adresa domu je volně k nalezení----> lidovky.cz/...

Zajímá mě, proč je dům zamlžený? Ať se pohnu kamkoliv, z každého pohledu je to zamlženo. Jaký to má smysl? Nic mě nenapadá. Snad to Google dělá schválně.? Děkuji za nápady! :)

Proč je street view zamlžené?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

Nevím, ale nápad mám - v USA když vyjádříš nesouhlas se zveřejněním obrazu Tvého soukromého majetku, třebas to musí respektovat, pod hrozbou pokuty.

doplněno 07.01.15 22:13:

Napadlo mne to proto, že známej, kterej žije v NY, říkal, že tam, když si na kaslík dáš nálepku, že si nepřeješ vhazovat reklamu, tak formy toto prostě musí dodržet. U nás to někdy dodržujou, ale někdy ne, a postih žádnej. Ale u nich, jakmile to porušej, tak tvrdě platěj. On mi říkal, že občas se opravdu nějaký roznašeč letáčků splete a ta firma pak, když si dotyčnej stěžuje, tak bez řečí zaplatí. Dokonce se mi ten známej přiznal, že jednou potřeboval peníze a říkal si Už by mi tam zas moh někdo něco hodit ;) ..nevím, nakolik to myslel vážně, práci má dobrou, ale třeba to bylo v začátcích.

doplněno 07.01.15 22:14:

oprava: firmy.

Zajímalo by mně, zdali je to rozmlžení tento nebo podobný důvod, či nikoli.

hodnocení

0x

On ten "street view" je celý čím dál, tím horší. Včera jsem potřeboval najít jeden konkrétní dům v konkrétní ulici v Praze a zjistil jsem, že jsou rozmazané tabulky s čísly domů (to ještě nedávno nebylo), takže orientace prakticky nulová. Chápal bych to třeba u SPZ aut a obličejů lidí, ale proč nesmím vidět číslo domu? Celá tahle věc se tak stává značně nepřehledná a pomalu přestává mít smysl.

doplněno 08.01.15 12:31:

honzajs122 - Jenže ono to není všude, jen v některých ulicích.

majsterjoe*

JO! Taky jsem si toho nedávno všimnul. A vůbec to nechápu. Číslo domu a název ulice jde přece přes mapy najít, ale na streetu je to zamlžené. Je to divné.

honzajs122

to bude tím že to dělá automat, takže zamlží asi každý číslo, nejenom RZ a podobné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]