Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit pepřový sprej

Od: topta® odpovědí: 9 změna:

Kde se dá koupit pepřový sprej kromě e-shopu? Napadá mě jedině benzinka nebo drogerie, ale nevím.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Lovecké potřeby

doplněno 14.03.09 09:32:

army shop

martina30*
hodnocení

0x

Doufám,že to nechceš použít na psa;)

doplněno 14.03.09 14:31:

Souhlásím,ale opatrně.*palec*

hodnocení

ne, ale v dnešní době se to nesmírně hodí, protože těch debilů co chodí všude možně je mraky...a na psa by se to taky dalo použít, protože tady je to samý nevychovaný pejskař s velkým psem bez vodítka a bez náhubku, takže se to nebudu bát použít ani na psa, který za to sice nemůže, že má za pána idiota, ale aspoň se páníček poučí... ;)

hodnocení

no hlavně, aby foukal vítr na správnou stranu. *smich*

starena*

I v prodejně typu Arma.

martini*
hodnocení

0x

Také ho kupuji v loveckých potřebách

moncicak*
hodnocení

0x

koupila jsem to v obchodě se zbraněmi. V Praze je jeden pod IP Pavlova a já jsem nakupovala v Opletalově u Václaváku tam má obchod Zbrojovka. Je to otázka 100Kč a je to dobrá investice. Naštěstí jsem ho ještě nemusela použít ale člověk nikdy neví jakýho idiota potká.

hodnocení

0x

Můžeš potkat idiota, ale po použití pepře může idiot vytáhnout třeba i bouchačku a oslepený střílet kolem sebe jak idiot...

ale otázka zněla jinak, omlouvám se. Kdysi byla oblíbená otázka v obchodě: Máte...? Pamatujeme i odpověď: Nemáme...!

Zkuste to i Vy se někde zeptat!

felicitas01*
hodnocení

0x

Pepřový sprej jsem koupila v obchodě,ZBRANĚ-STŘELIVO,ale jak už tady někdo psal-opatrně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]