Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v usa

Od: rob* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak je to když by normální člověk jako já i vy nebo kdokoliv jiný chtěl do USA pracovat normální práce tipu barman, dělník na stavbách ve fabrikách a tak? De to nějak? Děkuji za vaši odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ujendys*
hodnocení

0x

jo jde ale chleba je všude o dvou kůrkách na to pamatuj,ani u amíků není ráj na zemi

rob*
hodnocení

To nejste ani první ani poslední co mi to řekl to já vím ale tak zkušenost dobrá podle mého teda. Ale ještě otázka jaký víza na to páč koukám tak žádný na toto nejsou to prostě se napíše zaměstnavateli tam a pak se uvidí podle něj?

borax*

Pokud chcete pracovat legálně, potřebujete pracovní povolení. Ovšem to si vás musí vyžádat zaměstnavatel, požádá o pracovní vízum, které také zaplatí... a to se dělá jen u odborníků na speciální pracovní pozici a je třeba k tomu také titul z VŠ. Takže pokud chcete za bar, tak jen nelegálně...

mirka*

Jedině pracovat na černo a prodlužovat si pobyt. Ale nejde mi narozum jedna věc. Dneska psali, že Martin Dejdar odstěhoval celou rodinu do USA na Floridu a už tam žijí 3 roky. Děti tam normálně chodí do školy, žena je asi doma, on dojíždí jen za prací do ČR. Jak je tohle možné, to jde?

ertl

za peníze v Praze dům...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]