Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda v Anglii, hotelnictví, 15 let

Od: brigadnicee odpovědí: 1 změna:

Zdravím, milí rádci, mám na Vás otázku a doufám, že se mi nevysmějete a nepustíte mě s mými naivními sny někam do pryč. :)

Je mi 15. Angličtinu (si troufám říct) mám na velice dobré úrovni - vyznám se v časech, pohotově reaguji, výslovnost mám vcelku dobrou, lehce se mi pamatují slovíčka, hodně mě tento jazyk baví a určitě chci pokračovat v jeho zdokonalování. Poslední dobou velice reálně uvažuji, že bych šla na letní brigádu. Ale ne jen na tak nějakou - chtěla bych vycestovat s pár kamarádkami, kterým AJ taktéž jde, do VB. Rády bychom pracovaly někde v oblasti hotelictví, případně gastronomie, turismu, ale nebráníme se ani sběru ovoce, případně au pairs bychom taky byly rády, i když to asi vzhledem k věku (15-16) není možné.

Problém je, že si to nechceme zařizovat samy. Jen tak někam vyletět a potom spát pod mostem, protože jsme nic nenašly, se nám nezná moc zodpovědné a bezpečné. Je pravda, že někam předtím zavolat by nemuselo být od věci, ovšem nepřijde mi moc... jisté, že ta restaurace, resp. její majitel, splní, co slíbí. A proto bychom rády volily agenturu. :) Mohli byste nám prosím doporučit nějaké dobré stránky, informace, kontakty? Pár věcí jsme už hledaly, ale vesměs to bylo +18, nebylo to o letních, atd...

Děkuju moc i za holky a přeju pěkný zbytek večera a veselé Velikonce!:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dustycz*
hodnocení

0x

Sorry, že nějak super neodpovím, ale mně je 16 umím dost dobře anligcky a minulý rok jsem něco na internetu hledal a v Anglii byli pouze operky co jsem já našel, takže že by ste zkusili to? :P Vlastně pokud budete hledat na britských serverech tak něco najdete určitě, ale jestli existuje organizace, která to udělá za vás..netuším :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]