Nejste přihlášen/a.
Zdravím,máte naky dobrý způsob jak šetřit?Mám příjmy od rodičů +- 200 kč/měsíc,dám si je do kasičky,ale pak si něco koupím,pak taky,a 200 kč jsou fuč.Máte taky takový problém?poraďte prosím
200 Kč není na šetření, z toho nic nenaspoříte, pokud chcete normálně fungovat a občas si něco koupit... I kdybyste si nic nekoupil/a a na konci měsíce vám 200,- zůstalo, za půl roku budete mít 1.200,-. To v dnešní době moc není, podle mě to nestojí za to se denně omezovat, škudlit a nic si pro radost nekoupit.
Kolik vám je? Jestli víc jak 15, zkuste si najít brigádu... To už bude o něčem jiném...
je mi 17,a uz sem podal zadost do Hyundai v nosovicich,snad z toho neco bude (zanedlouho mi je 18)..pracovat bych tam zacal o velkych prazdninach
To je jediná možnost, jak něco naspořit, protože z 200,- skutečně velké zásoby neuděláte.
Pokud by to v Nošovicích nevyšlo, zkuste i některou pracovní agenturu - nabízejí brigády pro studenty. I když si berou něco pro sebe, takže plat je o něco menší, než když si to seženete sám. I v Tescu, Albertovi atd. každou chvíli vidím cedule s poptávkou po brigádnících - pokud by vám nevadilo doplňovat zboží do regálů, zkuste se zeptat i tam (i když nikde žádnou nabídku neuvidíte...berou pomocnou chvíli téměř pořád).
doplněno 21.01.12 20:39:berou pomocnou chvíli téměř pořád = berou pomocnou sílu každou chvíli, téměř pořád )
Doporucuje se davat si na stranu kazdy mesic minimalne 10%, ovsem z 200Kc to snad ani nema cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.