Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám jméno Alice?

Od: bagheera27* odpovědí: 11 změna:

jak se vám líbí tohle jméno a dali by jste ho svým dětem? Já jsem už skoro 27 roků jeho nositelkou a přiznám se že moc lidí s podobným jménem ve svém okolí neznám. Doma mi říkají Alča,Ali, Elsa, Alis v práci v zahraničním styku pak Elsa někdy i Elisabeth.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co taková Ester?

Kolik takových bylo... znám osobně jen jednu...

A ta dostávala na škole kapky ve formě "tak a Ester nám vysvětlí esterefikaci" .. celkově nadávka na nezvyklé jméno..

Máma měla spolužačku Bernardýnu.. to je naprosto úžasné jméno. ..

bagheera27*
hodnocení

Ester je náhodou pěkné jméno. Nadávky jde vytvořit na hodně jmen i na to moje

hodnocení

0x

Alice,máte opravdu krásné jméno,kdybych měla holčičku,možná bych nad ním uvažovala*palec*

A co jméno na den mého svátku líbí..?

hodnocení

0x

Každý z nás má jiný vkus, jiné představy o jménu. Jména jsou velice rozmanitá a to je dobře. Kdyby tomu tak nebylo, byli bychom asi všichni Mařenky a Pepíkové. Ale zrovna jméno Alice do mých oblíbených nepatří. Přesto se někomu jinému může líbit. Proč ne?*placni*Jaga.

Mně se toto jméno nelíbí, takže bych ho svým dětem nedala. Ale pro někoho je třeba krásné, takže proti gustu...*nevi*

hodnocení

0x

Dulezite je co se libi Vam.Elsa,to by me nenapadlo a zni mi to dobre.Ke kazdemu se taky hodi jine jmeno.Elisabeth ,mi zni vznesene.,je take pekne.Premyslite o jmenu potomka?

lui*
hodnocení

0x

Mě se líbí, mám neteř Alici. V USA je jméno Alice považováno za staromódní.

sebod*

Alice - pro mě jedno z nejhezčích jmen.

hodnocení

0x

Alice je krásné jméno. ;) Ve školce se mi párkrát sešla stejná jména. Jednou 5 Veronik, 4x Terezka, 4x Tomáš, 3x Adam, 4x Kateřina, několik Dominiků. Ale jen jednou jsem měla Bereniku, Sáru, Tadeáše, Kryšpína, Alexe, Richarda, Julii, Táňu a pár takových nezvyklých jmen. Je pravda, že i po těch letech, teď, když píši ta jména se mi vybaví konkrétní dítě. Ale Terezka nebo Katuška ani jedna :D

U nás jsou Kateřiny a Terezy skoro všude,a proto se mi ta jména hnusííí*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]