Nejste přihlášen/a.
jak se vám líbí tohle jméno a dali by jste ho svým dětem? Já jsem už skoro 27 roků jeho nositelkou a přiznám se že moc lidí s podobným jménem ve svém okolí neznám. Doma mi říkají Alča,Ali, Elsa, Alis v práci v zahraničním styku pak Elsa někdy i Elisabeth.
0x
Každý z nás má jiný vkus, jiné představy o jménu. Jména jsou velice rozmanitá a to je dobře. Kdyby tomu tak nebylo, byli bychom asi všichni Mařenky a Pepíkové. Ale zrovna jméno Alice do mých oblíbených nepatří. Přesto se někomu jinému může líbit. Proč ne?
Jaga.
0x
Alice je krásné jméno.
Ve školce se mi párkrát sešla stejná jména. Jednou 5 Veronik, 4x Terezka, 4x Tomáš, 3x Adam, 4x Kateřina, několik Dominiků. Ale jen jednou jsem měla Bereniku, Sáru, Tadeáše, Kryšpína, Alexe, Richarda, Julii, Táňu a pár takových nezvyklých jmen. Je pravda, že i po těch letech, teď, když píši ta jména se mi vybaví konkrétní dítě. Ale Terezka nebo Katuška ani jedna :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.