Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Direct bank LTD

Od: nora1234* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

neví prosím někdo proč se nelze dostat do Direct bank LTD,založila jsem si tam účet vložila peníze a od té doby se na svůj účet nemohu pře internet dostat,stále to hlásí,že bezpečnostní certifikát webu není bezpečný.

Předem děkuji za radu.Nora

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pochybuji, že by tu měl někdo zkušenosti s bankou na Komorských ostrovech...

Chybyová hláška se objevuje od prvního přihlášení do internetového bankovnictví?

Možná zkusit jiný prohlížeč.

Podívat se na stránky banky, zda nemají informace o nutnosti instalovat na PC nějaký certifikát.

Kontaktovat podporu internetového bankovnictví v bance.

josefzdrahal

Banka je sice registrovaná na Komorách, ale majitel je občan ČR Mgr. Daniel Sikora z Karviné, který si banku založil zřejmě proto, aby vklady subjektů využíval pro svůj pohodlný život, protože tyto vklady používá na půjčky za lichvářský úrok v Dominikánské republice. Já sám mám v této podvodnické bance od r. 2012 peníze, které však nelze vybrat. I přesto, že jsem se osobně sešel s Mgr. Sikorou a získal ústní příslib k převodu do ČR. Administrátor banky (což je mimochodem sám Sikora) si v zásadě dělá co chce a nerespektuje sám, ani to. co vám slíbí. Podotýkám, že banka nemá ke své činnosti na území ČR žádné povolení, ani souhlas ČNB. Prostě pan Mgr. si dělá co chce a všem vkladatelům se jen směje a vymýšlí svoje procedury vydání peněz, přesto, že při vkladu v r. 2012 nebyly známy žádné obchodní podmínky, ani pravidla jednání klientů i banky. Vše okolo činnosti banky je založeno na slibech "administrátora", neexistujících obchodních podmínkách a svévoli podvodníka z Karviné, využívajícího zhusta spolupráce s polskými bankami, přes které nutí klienty DB aby se na ně při výběru obraceli. Asi nezbude nic jiného, než do Karviné poslat pár dvoumetrových chlapců aby si s p. Mgr. popovídali.

Když jsem se obrátil na policii ČR pro podvod, případ odložili a doporučili řešení v rámci Občansko- právního řízení, za které však musíte předem zaplatit 5% ze žalované částky. Holt "trtkaj, trtkaj, naše sůdy a policie jsou spravedlivé", pomáhají a chrání podvodníky a zloděje.

cassidy
hodnocení

0x

cau

mam ten stejnej problem, jevi se me to cely jako jedna velka zlodejna. Myslim si ze zadny penize od nich neuvidime, a kdyby tak to bude jen zlomek z investovane castky.

kristalka
hodnocení

0x

Ahoj pokud to hlásí,že bezpečnostní certifikát webu není bezpečný. tak dej te i přesto, že si přejete pokračovat...a pustí Vás to...Dostali jste vyjádření a smlouvy od banky...co na to říkáte...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]