Nejste přihlášen/a.
Mám takový dotaz, půjdu k holičce a chci takové vlasy. Sice je nemám tak dlouhé ale chci jenom tuhle ofinu. Neumíte někdo pořádně anglicky a nepřeložili mi co říká v čase 1:52 a prostě jak tam povídám o tom, co říct holičce aby mi to taklhe ostříhala? A nebo jestli neumíte, a máte nějaké zkušenosti, co bych ji měla říct? :D děkuju.
Hned na začátku popisu pod videem je odkaz s popiskem "fotka, kterou máte ukázat své kadeřnici": i42.tinypic.com/...
0.57 Barva je "ultra-light ash blonde"(ultrasvětlá jasanově blond), sice jsem přírodní blondýna, ale je to spíše tmavá, špinavá blond, navíc v zimě ještě ztmavne. Přes léto mi slunce vlasy obvykle vybělí, ale v zimě používám tuhle barvu.
1.18 Protože mám blond vlasy, vrstvy vynikají více, než když máte vlasy tmavé. Ale pokud mají opravdu vynikat, tady je několik tipů: Můžete jednotlivé vrstvy rozdělit a nasprejovat jejich konečky, což je oddělí od ostatních vlasů. Když si vlasy žehlíte, můžete je u konce zahnout dovnitř nebo ven, takže budou taky trochu vyčnívat.
1.47 Když přijdete do kadeřnictví, aby vám ostříhali vlasy tak, jako mně, řekněte jim, že chcete, aby vrstvy začínaly zhruba v polovině ucha. Délku si ale chcete nechat a chcete "side french"(asi ta ofina do strany, nevím). Taky jim řekněte, aby vlasy stříhali břitvou (nebo strojkem? bylo řečeno razor, strojek bych čekal spíš clippers). Tak byste měli dostat přesně ten účes, jaký chcete.
2.14 Když si stříhám vlasy vzadu, obvykle je buď takhle vytáhnu nahoru, nebo je natáhnu do strany a stříhám je tak. Žádný extra způsob nepoužívám.
2.26 Když jsem si poprvé nechala udělat tenhle účes, tak aby mi vlasy zůstaly na stranu, vzala jsem sponku, přetáhla vlasy na stranu a asi týden nechala připnuté, aby si tak začaly samy lehat.
3.29 Jediné preparáty, které na vlasy používám, jsou "Samy Fat hair 0 calories", nastříkáte to na odstáté vlasy, aby nabraly objem. Také používám "Samy Heat guard"na ochranu vlasů (před teplem), když si je rovnám. Občas použiju i sprej, mám "TRESemmé hold".
doplněno 20.01.12 21:22:Ha, oprava: "aby vrstvy začínaly zhruba v polovině ucha"bylo asi myšleno svisle, že vepředu před uchem (na přední polovině hlavy) budou vlasy krátké a za uchem pak dlouhé. Takže ne vodorovně. Asi. Nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.