Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostupnost varimpivo.cz

Od: kejikl® odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych se zeptat asi někoho z těch, kteří tyhle stránky provozovali na budoucnost. Budou obnoveny? Případně kdy? Už jsem si na toto fórum celkem zvykl a člověk se tam o vaření piva dozvěděl pokaždé něco nového.

Děkuji za objasnění.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podle toho, co je na netu, tak asi žádná. Nikomu se zřejmě nechce platit za hosting.

hobby.framax.cz/...

hodnocení

O reakci na těchto stránkách vím, je ale z 19.srpna. Příspěvek od kytarového z 16.ledna je můj.
V tom srpnu byl problém v tom, že se jednalo o free hosting, který po určitém počtu přístupů zablokoval stránky. Druhý den se začínalo počítat znovu a minimálně dopoledne to jelo. Teď to nejede trvale a moc by mě zajímalo jestli s tímto fórem má ještě někdo nějaké plány, nebo je definitivní konec. Bohužel nemám žádný kontakt na žádného admina. :(

dzordz*

Tady whois.smartweb.cz/... můžete najít kontaktní e-mail na objednatele domény (Michek). 13.1.2012 vypršela registrace jména domény.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]