Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, může mi někdo vysvětlit význam následujícího : vztah "vsechno nebo nic". Googlila jsem, ale moudrá z toho nejsem, díky.
doplněno 20.01.12 15:20:Rozumím a dík.
doplněno 20.01.12 15:33:Teď vidím, že to, co mě zajímalo, se tu zobrazilo jako uvozovky - šlo o toto : znak quot všechno nebo nic znak qout. Takže jsem se ptala špatně.
Co chcete na tomto vysvětlovat?
Dalo by se to také říct "bez kompromisu"...Prostě buď něco bude "po mém",nebo to nebude "vůbec"...
Však to také žádná záhada nebyla
Prostě budete mít chlapa...a jako správná žena se budete dožadovat svatby nejpozději "hned a i s nastávající tchýní"...a protože jste (hypoteticky) žena "všechno nebo nic", pak když Vám partner řekne že si Vás nevezme "hned", ale "až" za tři měsíce a bez tchýně...tak Vy nenavrhnete že "za dva měsíce by to nešlo a s tchánem?"..., ale řeknete mu že buď hned, nebo ať si sbalí kufry...a vypadne.
Už rozumíte?
No Martine, pro mne to tedy záhada vůbec nebyla. Reagovala jsem úsměvně na dotaz a Tvou odpověď tazatelce. Doufám, že když otázku položila, tak si také přečte odpovědi. Ale teď jsem na vážkách. Zatím-co Tvá první odpověď byla průzračná jako kapka vody z horské studánky , tak to, co jsi nyní dodal o tchýni a tchánovi, tak teda to mi promiň, tomu už jsem já přestala rozumět. Tos to nějak zkomplikoval. "Furt" to tady čtu a čím víc to čtu, tím víc jsem z toho tumpachová. Já bych asi zabalila kufry ještě předtím, než bych do nich musela přibalovat tchýni a tchána a další příslušníky rodiny... Zabalila bych si totiž ty své kufry, nebo je tam raději nechala a upalovala s holou prdelí odtamtud...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.