Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo si koupí špunt do vany?

Od: babajaga® odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, jsem praktická ženská, která nakupuje podle své kapsy a podle potřeby, na nikoho se nespoléhá a nemusí mít všechno, co vidí. Často procházím obchodem a bavím se jen tím, jaké ptákoviny jsou lidem nabízeny. Říkám si: Proboha, kdo si tohle koupí!*modla*

V minulém čísle Chvilky pro tebe mě zaujaly módní doplňky do koupelny: plastová kačenka pro děti do vany za 489 Kč, plastový dávkovač mýdla za 445 Kč, na zeď koupelny velice dekorativní záchranný kruh *ee* za 790 Kč a snad nejvíc mě "vytočil" špunt do vany za 709Kč! Normální plastový špunt s řetízkem, na konci nijak hezký plastový panáček s nepříjemným výrazem obličeje. Za pouhých 7 stovek!

Koupily byste si, milé dámy, něco podobně nevkusného? Navíc za ty peníze? Proč se takovéhle pitominky vůbec vyrábějí? Vždyť kdo je jen trochu soudný a má vkus, nemůže o nic podobného projevit zájem.*bzum* Jaga.

Kdo si koupí špunt do vany?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Panáček je trapný, hnus fialovej, stejně ta příšerná kýčovitá kytka, a kačenka za 500,-? To spadli z višně?*zed*

hodnocení

0x

podívejte mám názor, že naše společnost je rozvrstvena na několik skupin A) nejbohatší B) střední vrtsva ekonomicky smýšlející C) lidé žijící na hranici ekonomické unosnosti a nejchudší.

Co se týká skupiny A) tak se neustále rozrůstá a jedná se o obyvatele, co neví co spěnězi a věřte mi, že si 100% tyto věci kupují. Já do skupiny A)nepatřím a tyhle věci zásadně nekupuji.

Podívejte se do autosalonů, kde se auta nabízejí od 350 000 a věřte, že je lidé také kupují. přitom 5let stará zachovalá bazarovka bez závažnějších poruch je sehnatelná za 1/2ceny.

Prostě vše je otázkou nabídky a potávky, kdyby nebyla poptávka po zboží, které myslíte, nikdo by jej nevyráběl.

aaaaaa*

Nesmysl.

A takovou kravinu nekoupí, nehodilo by se to, B taky ne. Takovou kravinu koupí AB (bohatý či spíše zbohatlý, nepřemýšlející) nebo C. Ano C, kdo jiný kupuje ty deky a pánve na těch úžasných zájezdech s chutným obědem zdarma?

ukulele*

MIRAMIRA gratuluji! škoda že nemohu dát, neb mi to zde neukazuje bodík.

fe
hodnocení

0x

jsem taky praktická ženská,vše co tu je tak to musím hned zítra objednat,už ani spát nebudu moct be toho špuntu jsem úplně nešťastná...ba ne,klidně si koupím špunt za 17Kč a to ostatním ráda nechám snobům...všechno to jsou věci táááák trapné*zed*.A vy Jago,dobře děláte,že nechcete všechno;)

hodnocení

0x

Věřte tomu, že si i tohle zboží zákazníky najde, i když je to pro soudného člověka nepochopitelné.. Kdyby to bylo neprodejné, nikdo by to nevyráběl.

krkovicka*
hodnocení

0x
Až nebudu vědět co s penezma tak koupím :D
Jednou v dětském obchůdku jsem narazila na plenu, dečku na odrihnuti kojence.Stála dvěstě korun a nijak zvlášť se od různých hadříků neodlisovala, ani v materiálu.Toto fakt nepochopím, ale nejaka tehulka si to opravdu koupí.
doplněno 19.01.12 18:36: Jednou v radach ptáka loskutaka doporučovali mydlo do kuchyně.Je tuhý a kdyz náročný zákazník se sním umyje, zbavi se pachů ze zeleniny, česneku z rukou.

lidus*
hodnocení

0x

Nepatřím k těm co si to poběží koupit ale moje dcera se jako malá koupala s ploutvema a v potapěčské masce. Tehdy ovšem ještě vana vody byla za pusu. Náhodou ta kačenka je hezká, stát do 200 koupím jí vnučce.

když budete hledat tak tu kaču a pod seženeta na netu kolem 200,-

hodnocení

Milá Liduš, jestli občas náhodou něco kupujete v SIKU /koupelny/, věřte, že tuto kačenku pro vnučku tam dostanete zdarma jako pozornost. Jenom na bříšku má černě napsáno SIKO. Koupili jsme dřezovou baterii a paní prodavačka se mě zeptala, zda mám malá vnoučata. Řekla jsem, že dvě velká a jedno malé. Paní mi dala pro tříletou Kačenku kačenky hned dvě a malá z nich měla velkou radost. Zastavte se v SIKU a třeba Vám dají, i když nebudete nic kupovat. Jsme lidi, stačí někdy jen dobré slovo.:) Jaga.

hop®
hodnocení

0x

Ten špunt je fakt šílenej! *smich*

Ale zase budete mít doma umělecké dílo!

Špunt ve tvaru panáčka od designéra, ilustrátora, slavného malíře komiksů, hudebníka Massima Giacona. Po napuštění vody plave panáček jako oběšenec na hladině.

(Citace z eshopu uvedeného webu)

hodnocení

Člověka rozumného zarazí už jenom to, že píší, že oběšenec plave. Tak to podle nich asi utopenec zase visí. Prostě, jak je kvalitní výrobek, stejná perla je i ten dovětek.*ee* Pane bože - cože? *modla*Jaga.

dzordz*
hodnocení

0x

Panáček se mi líbí, jen ten špunt vypadá na tu cenu nějak pofidérně.

Tak to mně se zase ten špunt líbí víc, než ten panáček. Kdyby byl za dvacku, tak si ho určitě koupím.;)

hodnocení

0x

Ahojky Jaguš! Ten špunt je tak drahý proto, že je ze silikonu. Plus paňáca a je to v cajku!:D Je to tedy kokotina která nemá obdoby, ale je to fakt. Vezmi to takhle. Myslíš, že by to vyráběli, kdyby se nenašlo dost pitomců, kteří to koupí? Papa S.

hop®

Nene, Suzy, ten špunt je tak drahý kvůli tomu, kdo ho vymyslel!

hodnocení

0x

Babuško Jaguško, to je dělaný proto aby až tam někdo pujde s dětma nebo s vnoučatama.

Dětičky hned JÉÉÉÉÉÉÉ TODLE CHCI , no a rodiče nebo prarodiče jim to to koupí.

Je to absolutní kýč a kýče se jak známo prodávají dobře.*zed*BLÉÉÉÉÉÉÉÉ

pt®
hodnocení

0x

"babuško", takto funguje obchod, obchodování a věř, že každé zboží má svého zákazníka. Z deseti si to možná koupí jeden, myslím průměrem. Někde nikdo, někde pět zakázníků. Trh je střet nabídky s poptávkou. Až klesne poptávka, klesne cena nabízeného výrobku, když stoupá poptávka, stoupá cena. Dále jde o to, jak se tvoří ceny. Cena zahrnuje výrobní náklady, vychází z ceny konkurence, a orientuje se poptávkou atd. Já bych si takový "špunt k vaně" nikdy nekoupila, ale někdo jistě.

hodnocení

0x

Hele, dělaj to i v jiných barvách. Asi pro holčičky*smich*.

doplněno 20.01.12 09:43:

Tak jsem narazil na stránky, kde nabízejí spoustu takovýchto nezbytných věcí za fantastické ceny*sok*. Třeba kávovar za cca 40000, příbor s ozdobnými kamínky za 20000 (asi brilianty);), plastovou misku na mýdlo za 600 a mnoho dalších. Asi zavolám Provident a všechno si to koupím*haha*.

Kdo si koupí špunt do vany? #2

Ahoj Magdon, je to Swarovski. Myslím na tom příboru.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nakonec, kdyby jste ho opravdu chtěla tak na špunt privazte pannu a máte skoru stejnyho obesence...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]