Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadné parfémy z ulice

Od: heterak® odpovědí: 4 změna:

Co říkáte na tyto typy parfémů co nabízí na prodej každý druhý bezdomovec? Kde tyto parfémy koupili a jaká je jejich cena?

Záhadné parfémy z ulice

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

.

doplněno 19.01.12 18:14:

...a druhý parfém

Záhadné parfémy z ulice #2
martinaa*

Buď je koupili zalevno od cigánů, nebo to jsou "zaměstnanci" pochybných firem, co takto prodávají parfémy kdekoli na ulici. Sama jsem měla tu čest jít se ucházet o brigádu, jejíž náplní mělo být nabízení a prodej na stánku uvnitř nějakého hypermarketu. Firma ani neměla na dveřích cedulku, sídlila ve vysokém domě, kde byla na každých dvěřích jiná cedulka a když jsem zjistila, že mám takto nabízet parfémy před tuším Lidlem, poslala jsem toho frajírka hoooodně daleko a odešla. Je to běžný podvod.

Parfémy jsou napodobeniny luxusních značek, povětšinou z Polska.

hodnocení

0x

Jsou to napodobeniny, v 90 procentech z Polska. tam se dělají ve velkém. Je to jen slabounce ovoněná voda, žádný kavlitní parfém. Hodnota lahvičky je prý nanejvýš do dvaceti korun.*cert*

Pozor na mazané prodejce, odchytávají lidi často na parkovištích před supermarkety. Už jsem měla tu čest být oslovena u Penny, u Globusu. Chce to je rychle odpálit, žádné dlouhé debaty s nimi. *bzum*Jaga.

hodnocení

0x

Vietnamské obchodníci, co mají kamenné obchody, mají tyto parfémy, jako stálou nabídku. Krabička je kolem 30,-Kč. Krabičky jsou i značkové?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]