Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herbalife mezi sekty?

Od: luess odpovědí: 5 změna:

co říkate na to ,že je Herbalife řazen mezi sekty?!?!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Kde jste to zjistil?

hop®
hodnocení

0x

O tom jsem neslyšel! *sok*

martinaa*

Tady je o tom článek, nicméně takové výkřiky do tmy dovedu sepsat i já:D Oficiálně je to stále MLM, žádná sekta.

judes.estranky.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

Můj pocit je že už zdaleka nejsou tak aktivní jako před pár lety ;)

Ono je obecně se všemi podobnými pyramidami problém jakmile se trh nasytí a už není koho dalšího lovit...

musashi
hodnocení

0x

Jestli je sektou, nedokážu říct, nebyl jsem členem. Ale dlouholetá kamarádka se k nim dala a po letech jsem ji potkal a je úplně mimo. Je z ní úplně jiný člověk. Je zmanipulovaná a chová se jak blázen. Udělala si z Herbalife modlu. Neexistuje pro ní nic jiného a kdo není členem, ten pro ni neexistuje a max. lidi využívá jako své potencionální zákazníky. Nemá-li ten člověk zájem, je konec. Takže tam vliv jako sekta může být, když to lidi mění špatným způsobem. Honza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]