Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zjistit hodnotu věci?

Od: ruze64* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Při velkém úklidu jsem našla starý kalich 28 cm vysoký, (600 gram) je zašlý,asi mosaz nebo jiná slitina,nezkoušela jsem to zatím ani čistit,ani bych nevěděla čím a plechovou krabici bohatě zdobenou,německou,asi se užívala na něco v kuchyni na dnu je nápis: E.Otto Schmidt, lebkuchen fabrik,Nurnberg,má 45x32 cm.Na poháru není žádné značení-vypadá jako ,,grál,, :)).Má cenu jít s tím někde do starožitnictví nebo to mám raději vyhodit,ať se mi třeba nevysmějí? Co myslíte?Je na karvinsku někdo,kdo by mi mohl říct,jestli to má nebo nemá nějakou cenu?Díky za případnou odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

1x

Jakmile se taková věc očistí ztrácí podstatnou svou hodnotu, tak jak to popisujete to bude mít nějakou hodnotu. Určitě zajít do prodejny se strožitnostma a tam řeknou, pravdou je že tam v případném zájmu o věc neřeknou úplnou pravdu. Ale pro vás jako orientaci by to mělo stačit.

buss
hodnocení

0x

A proč se bojíte tam jít? Nebo se poptat na spec webu. Kdo se bojí s... v síni. Nebo vyfotit, dát na web a kdo dá nejvyšší nabídku.

ruze64*
hodnocení

Díky,zkusím to ve více starožitnictví.

hodnocení

0x

"Růže" možná by Vám zde někdo mohl poradit lépe, kdybyste vložila foto. Nebylo by to možné? Je to jen nápad, že by to mohlo více pomoci při případné radě na Váš dotaz a lépe by se Vám třeba odpovědělo...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]